WordPress.org

Profiles

moldero

  • Member Since: March 1st, 2008
  • @moldero on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Template not loading properly – Shows site index list on left side, on the site WordPress.org Forums:
    I am having the same problem

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Cannot activate the plugin, on the site WordPress.org Forums:
    bump, please help!

    5 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate the plugin, on the site WordPress.org Forums:
    please help :)

    5 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate the plugin, on the site WordPress.org Forums:
    same problem for me as well

    5 months ago

  • Posted a reply to The page facebook-events is empty!, on the site WordPress Support Forums:
    same problem here, is this a 'custom post type' issue?

    1 year ago

  • Created a topic, lost all my SEO info on all posts on update, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Woodojo Maintenance Mode Can't log in, on the site WordPress Support Forums:
    same issue with me

    3 years ago

  • Posted a reply to Doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    I just got a fatal error with the latest update: Fatal error: Cannot use object…

    3 years ago

  • Created a topic, does not show work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, bugs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with cyrillic letters, on the site WordPress Support Forums:
    couldn't find $attributes = ' value="' . esc_attr( $item->url ) .'"'; in responsive-select-menu.php, i have…

    3 years ago

  • Posted a reply to Error Warning: sprintf() [function.sprintf], on the site WordPress Support Forums:
    Im using woothemes canvas theme along with ubermenu and this Responsive Select Menu and i…

    3 years ago

  • Posted a reply to content in tables dont print, on the site WordPress Support Forums:
    turns out its a FF bug, after i added this .css to hide the headers…

    3 years ago

  • Created a topic, content in tables dont print, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, crap, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Shortcodes not working when used for the same condition, on the site WordPress Support Forums:
    any word on the update?

    4 years ago

  • Created a topic, BBpress One forum only, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago