WordPress.org

Profiles

mixette

Profile picture of mixette
  • Member Since: August 29th, 2011
  • @mixette on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to It doesn't work on WP 4.1, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress, Jquery BBQ, and Isotope, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm also using BBQ hash and isotope, with the above script, but I've got…

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding an excerpt to the related posts, on the site WordPress Support Forums:
    cool! thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding an excerpt to the related posts, on the site WordPress Support Forums:
    http://pastebin.com/jpvg8XsM

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding an excerpt to the related posts, on the site WordPress Support Forums:
    Pastebin code doesn't show. Here's the link: http://pastebin.com/jpvg8XsM

    3 years ago

  • Created a topic, Adding an excerpt to the related posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to field data in database, but not showing in form fields, on the site WordPress Support Forums:
    Could it be possible that using a hypen (like this: - ) in the name…

    4 years ago

  • Posted a reply to field data in database, but not showing in form fields, on the site WordPress Support Forums:
    I don't have any idea of the cause. I can see the data in the…

    4 years ago

  • Posted a reply to field data in database, but not showing in form fields, on the site WordPress Support Forums:
    Hello Takayuki Miyoshi, Deactivating all plugins and switching to Twenty Eleven does not change anything.…

    4 years ago

  • Created a topic, field data in database, but not showing in form fields, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: qTranslate slug with widget] Slug automatic generation is gone with 0.5 version, on the site WordPress Support Forums:
    Hey jhonqwerty, I'd be really interested to check out your lousy function ;-) If you…

    4 years ago

  • Posted a reply to Simple Portfolio acutally working?, on the site WordPress Support Forums:
    see here: http://wordpress.org/support/topic/plugin-simple-portfolio-portfolio-settings-page-is-broken?replies=4 I think it might be an issue with your version of php.…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Better Related Posts] No results with custom loop, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem with the custom loop and I can't find the problem.<?php…

    5 years ago