WordPress.org

Profiles

mitchgk

Profile picture of mitchgk
  • Member Since: March 4th, 2013
  • @mitchgk on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Prev/Next not working in grid view - just says "Loading", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Excluding folder not working, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! That worked :)

    1 year ago

  • Created a topic, Excluding folder not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Loads two google maps apis, on the site WordPress Support Forums:
    That did it. The update looks great! Thanks for an awesome plugin. I'm using it…

    2 years ago

  • Posted a reply to Loads two google maps apis, on the site WordPress Support Forums:
    Khang, Thanks for your quick reply. Apologies for my slow reply. It's called Google Maps…

    2 years ago

  • Created a topic, "Time Cache Refresh" not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Markers not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    Sounds good! Thanks Devin. The plugin works great. Very easy.

    2 years ago

  • Posted a reply to Markers not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    Yes. If I turn it off the marker shows up.

    2 years ago

  • Created a topic, Loads two google maps apis, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Markers not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm I see that. I am using Better WordPress Minify. It seems when I have…

    2 years ago

  • Posted a reply to Markers not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    This is the error that firebug shows: Error: InvalidValueError: setPosition: not a LatLng or LatLngLiteral:…

    2 years ago

  • Created a topic, Markers not showing up, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Adding new custom field doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    I am also experiencing this issue.

    3 years ago

  • Created a topic, Add widget area to "Sidebar Selection" box, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Images not loading - "hidden", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Loading url with a version number, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Changing the order of minification, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Expires headers on minified files, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help!

    3 years ago

  • Created a topic, Expires headers on minified files, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Enable for featured images of posts on home page?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to New sites not showing up in "My Sites" menu, on the site WordPress Support Forums:
    And there it is. Thanks so much.

    4 years ago

  • Created a topic, New sites not showing up in "My Sites" menu, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago