WordPress.org

Profiles

mistressemilie

Profile picture of mistressemilie
  • Member Since: June 19th, 2007
  • @mistressemilie on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Google Docs Post Title missing (publish to wordpress), on the site WordPress Support Forums:
    You haven't done anything wrong. It just doesn't work on either end.

    8 years ago

  • Posted a reply to Import Pictures from WP.com Site, on the site WordPress Support Forums:
    I'm wondering the same thing.

    8 years ago

  • Posted a reply to Tiga theme keeps reverting to default settings. Why? Help Please, on the site WordPress Support Forums:
    The Tiga widgets don't work. Somebody wrote a fix here: http://wordpress.pastebin.ca/523651 Go to your "Theme…

    9 years ago

  • Posted a reply to Links from the Links Manager, on the site WordPress Support Forums:
    Amazing how this problem hasn't been solved yet. I'm running WP 2.3.1 and just installed…

    9 years ago

  • Posted a reply to Tiga 1.0.2 Not Showing Widgets In WP 2,2, on the site WordPress Support Forums:
    I'm using WP 2.3.1 and Otto's fixed just worked for me, too. BUT, the "link"…

    9 years ago

  • Posted a reply to Front page, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having this same problem and the answer has been elusive, to say the least.…

    9 years ago

  • Posted a reply to How to add a warning page or squeeze page?, on the site WordPress Support Forums:
    Viola, sure, unless you've uploaded images whose links would need to be renamed in every…

    9 years ago

  • Posted a reply to Static Page Template File?, on the site WordPress Support Forums:
    I've been wracking my own brain trying to find the answer myself. Supposedly you can,…

    9 years ago

  • Posted a reply to Yet another navbar issue, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Downloading plug-ins with super-duper functions which are all irrelevant to…

    9 years ago

  • Posted a reply to IE 7 ignores my theme template!, on the site WordPress Support Forums:
    That's helpful. Thanks!

    9 years ago

  • Posted a reply to IE 7 ignores my theme template!, on the site WordPress Support Forums:
    Duh! I fixed my IE viewing problem. Seems I left out a little ” mark…

    9 years ago

  • Created a topic, IE 7 ignores my theme template!, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to Cannot delete wp-content/cache, on the site WordPress Support Forums:
    After posting my question here, I sent e-mail to DreamHost support about this. They replied…

    9 years ago

  • Posted a reply to Where is my site?, on the site WordPress Support Forums:
    This is good to know, considering I just signed up for DreamHost last night.

    9 years ago

  • Posted a reply to Cannot delete wp-content/cache, on the site WordPress Support Forums:
    Any advice for a DreamHost user? I'm using their web-based FTP called net2ftp. There's no…

    9 years ago

  • Posted a reply to hosting for non-US, on the site WordPress Support Forums:
    Delete.

    9 years ago

  • Posted a reply to Problems moving from wordpress.com to wordpress.org, on the site WordPress Support Forums:
    Changes to nameservers "may take 24-48 hours to be visible on the Internet" according to…

    9 years ago

  • Posted a reply to hosting for non-US, on the site WordPress Support Forums:
    Also wondering, drmike, since you seem to have a lot insight into WP and also…

    9 years ago

  • Posted a reply to hosting for non-US, on the site WordPress Support Forums:
    I wish I'd read this before getting sucked into AN Hosting's ridiculous sign-up process! I'm…

    9 years ago