WordPress.org

Profiles

missyklotz

Profile picture of missyklotz
  • Member Since: October 8th, 2011
  • Los Angeles, CA
  • www.nowyourecook.in
  • @missyklotz on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Add Alt Tags to Images", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately it wasn't that simple. Since I asked this question 3 months ago I can't…

    2 months ago

  • Posted a reply to "EVERY time Jetpack updates, it breaks.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Commenting here for updates to see how it's resolved for…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Can't Install: Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I found out Jetpack has their own support ticket system. Put in a request there…

    3 months ago

  • Created a topic, Issues with MP3 Files, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Google Search Console - AMP Schema", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if I understand your question. You have Type set to BlogPosting though, not…

    3 months ago

  • Created a topic, Can't Install: Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, blank pages, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "No Longer Working, Blank Page", on the site WordPress Support Forums:
    Ok the problem was the Yoast Glue plugin. Marking this as resolved and moving over…

    4 months ago

  • Posted a reply to "No Longer Working, Blank Page", on the site WordPress Support Forums:
    I've disabled W3 Total Cache and this is all I'm getting in the source of…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Disable on AMP pages", on the site WordPress Support Forums:
    I've disabled W3 Total Cache and am still having the same problem. Thinking this isn't…

    4 months ago

  • Posted a reply to "No Longer Working, Blank Page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I've got a thread going over there and as far as I can tell…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Disable on AMP pages", on the site WordPress Support Forums:
    I did that and now we've got this. Any ideas? <!doctype html> <html amp> <head>…

    4 months ago

  • Created a topic, Disable on AMP pages, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "No Longer Working, Blank Page", on the site WordPress Support Forums:
    Do you know where I'm supposed to disable it? I've tried in Page Caching and…

    4 months ago

  • Created a topic, No Longer Working, Blank Page, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "AMP support", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Have you found a solution?

    4 months ago

  • Posted a reply to "AMP + All in one Rich Snippets", on the site WordPress Support Forums:
    Still seeing errors here. I also get an error saying Required attributes missing: charset But…

    4 months ago

  • Posted a reply to "AMP + All in one Rich Snippets", on the site WordPress Support Forums:
    I can't, but I can give you some further details: Google Search Console says: Incorrectly…

    5 months ago

  • Created a topic, AMP + All in one Rich Snippets, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Google Webmaster Tools reporting AMP errors", on the site WordPress Support Forums:
    @nicomon I think AMP only supports target=_blank

    5 months ago

  • Created a topic, Conflict with AMP guidelines, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "hide the information under each article.", on the site WordPress Support Forums:
    You have to add it to your style.css file.

    5 months ago

  • Created a topic, Add Alt Tags to Images, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Lose Ratings + Publisher Fields on Every Post, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Ajax, slow to load", on the site WordPress Support Forums:
    fantastic, I'll try this. Thank you!

    6 months ago

  • Created a topic, Ajax, slow to load, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "No Menu Items Showing", on the site WordPress Support Forums:
    I deleted the plugin and reinstalled it and now it's working. Go figure!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Old menu still showing and I cant seem to get responsive to show", on the site WordPress Support Forums:
    In the Responsive Menu settings, click the Advanced Setting tab and in the CSS of…

    6 months ago

  • Posted a reply to "No Menu Items Showing", on the site WordPress Support Forums:
    I modified my media queries recently. Do you see something in there that conflicts? What…

    6 months ago

  • Posted a reply to "No Menu Items Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, they're both there. wp_head() isn't exactly right before </head>, I have some other js…

    6 months ago

  • Posted a reply to "No Menu Items Showing", on the site WordPress Support Forums:
    any updates?

    6 months ago

  • Posted a reply to "No Menu Items Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Well that's a first. It's coming up clean here, can you give me mote details?…

    6 months ago

  • Created a topic, No Menu Items Showing, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Facebook Info Doesn't Save WP 4.2.4", on the site WordPress Support Forums:
    It worked for 1 month and no longer works again. Facebook app id and secret…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Facebook Info Doesn't Save WP 4.2.4", on the site WordPress Support Forums:
    I made a new app and used my Site URL without the /wp-admin/admin.php?page=TweetOldPost and left…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Facebook Info Doesn't Save WP 4.2.4", on the site WordPress Support Forums:
    I completed all the steps several times over the past few days. The plugin was…

    10 months ago

  • Created a topic, Facebook Info Doesn't Save WP 4.2.4, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Attachment Display Settings Choose Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out for anyone who's wondering. Changes the slideshow plugin so that you can…

    1 year ago

  • Created a topic, Attachment Display Settings Choose Image Size, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Changed Theme, plugin no longer working", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Help? Is this plugin still being actively developed?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Changed Theme, plugin no longer working", on the site WordPress Support Forums:
    any help on this?

    2 years ago

  • Created a topic, Changed Theme, plugin no longer working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "No Results shown.", on the site WordPress Support Forums:
    The index was built without problems. Site here: worldreligionnews.com

    2 years ago

  • Created a topic, No Results shown., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Reset Cached OPcodes Bug", on the site WordPress Support Forums:
    The page refreshes to here: All in One Schema.org Rich Snippets - Dashboard [mywebsitename].com/wp-admin/admin.php?page=rich_snippet_dashboard https://wordpress.org/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/

    2 years ago

  • Created a topic, Suddenly Stopped Working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, False Alarms, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Reset Cached OPcodes Bug, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Broken in 3.9.1, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Full Width Menu Header", on the site WordPress Support Forums:
    Following up on this again. I want a bar at the top of the menu…

    2 years ago