WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: April 9th, 2008
  • @missmoxie on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to get_ancestors issue - can see where to fix, just not WHAT to fix, on the site WordPress Support Forums:
    Naturally, as SOON as I hit post, the answer is discovered and it's all fixed…

    6 years ago

  • Created a topic, get_ancestors issue - can see where to fix, just not WHAT to fix, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: podPress] 1 pixel out player not showing in IE 8 and Windows 7, on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! Adding the !important; fixed the issue. Much obliged.:)

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: podPress] 1 pixel out player not showing in IE 8 and Windows 7, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tim! Thanks so much. I'll give those a go and see if I can't…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: podPress] 1 pixel out player not showing in IE 8 and Windows 7, on the site WordPress Support Forums:
    I'm actually having a similar problem with a client's podpress player. We've got it displaying…

    6 years ago

  • Created a topic, Two Sites, One Menu, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Export Errors: Limited Export, Error line 72, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Widget Logic Not Working Since Upgrade, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP e-Commerce] Problems, on the site WordPress Support Forums:
    Ah! I think I answered my own question. Every time I clicked "Set shipping countries"…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP e-Commerce] Problems, on the site WordPress Support Forums:
    swordstone, I did as you suggested, but for some reason, it didn't fix the problem.…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sociable] TwitThis icon missing, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, indeed! I didn't see that extra Twitter icon.

    7 years ago

  • Posted a reply to Ticking Sociable disabled does not disable Sociable, on the site WordPress Support Forums:
    Any hope of this being fixed soon, joost? :) Thanks!

    7 years ago

  • Posted a reply to Sociable no longer disables, on the site WordPress Support Forums:
    I've also found that the Twitter icon no longer appears. It just says "TwitThis" in…

    7 years ago

  • Posted a reply to Plugins break dashboard functionality, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar challenge with 2.7.1 and Akismet. I only found one other person…

    8 years ago

  • Posted a reply to Akismet 2.2.3 breaks 2.7 dashboard, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having this same problem. If you have a solution, I'd welcome it! Update: Upgrading…

    8 years ago

  • Posted a reply to Upgrading to 2.7 - Weird Symbols - wp-config file question, on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, I'm having a similar issue on a client's site, but when I open…

    8 years ago

  • Posted a reply to WP-Surveys won't create tables, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I figured it out, so I'll share: 1. Deactivate the plugin. 2. Go into…

    8 years ago

  • Posted a reply to WP-Surveys won't create tables, on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, I'm having the same issue. I went into phpMyAdmin and did a search…

    8 years ago

  • Posted a reply to podPress 8.8 doesn't auto-display the player, on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind! I think I found the culprit... :) The link was entered wrong and it…

    9 years ago

  • Created a topic, podPress 8.8 doesn't auto-display the player, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago