WordPress.org

Profiles

MissKitty9470

  • Member Since: December 3rd, 2008
  • @misskitty9470 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Gigpress not updating – caching issue?, on the site WordPress.org Forums:
    We are having an issue with new shows updating on the …

    2 weeks ago

  • Posted a reply to GigPress not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Reopening this topic, because we are experiencing the same issue on our site. We add…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Where did the plugin go?, on the site WordPress.org Forums:
    So I should delete this plugin and find a replacement? I wanted to update to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Sitemap 404 error with one-page website?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply, suascat_wp! My apologies for the delay. I tested for conflicts: no…

    3 months ago

  • Created a topic, Sitemap 404 error with one-page website?, on the site WordPress.org Forums:
    This is probably the dumbest question on the planet, s…

    3 months ago

  • Created a topic, JS Error; Conflict with Easy Swipebox plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I"m running WP Tiles on my site and using Easy Swipebo…

    6 months ago

  • Posted a reply to left/right arrows do not work on mobile vertical, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Leonardo, Yes, I deactivated WP Tiles and the Easy Swipebox is now working properly…

    6 months ago

  • Created a topic, left/right arrows do not work on mobile vertical, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I like this plugin so far, but am having diffic…

    6 months ago

  • Posted a reply to upgrade to 1.7.0 broke gallery lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    HI Jon, Yes I rolled back. I made an auto-backup before I upgraded, so I…

    6 months ago

  • Posted a reply to upgrade to 1.7.0 broke gallery lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    @jonhardison, yes I upgraded WP to 4.7.5.

    6 months ago

  • Created a topic, upgrade to 1.7.0 broke gallery lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I just upgraded and the lightbox functionality …

    6 months ago

  • Posted a reply to Unable to update 3.0.0.12 to 3.0.0.17 – “Download not found”??, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, @mikechallis :) Works now.

    6 months ago

  • Posted a reply to Unable to update 3.0.0.12 to 3.0.0.17 – “Download not found”??, on the site WordPress.org Forums:
    Following... same issue updating 3.0.0.16 to .17...

    6 months ago

  • Posted a reply to lazy load background images – Genesis theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi dbhynds and my apologies for the delay. That did not work. I end up…

    1 year ago

  • Posted a reply to PDF not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi vickiejeanc, I am having the same issue, although in my case the document sometimes…

    1 year ago

  • Posted a reply to Quick redirect suddenly stops workking, on the site WordPress.org Forums:
    Hi pirod, It looks like you got your redirect working. Can you give any feedback…

    1 year ago

  • Posted a reply to Trailing slash vs no trailing slash issue, on the site WordPress.org Forums:
    Bumping this thread.

    1 year ago

  • Posted a reply to Installed Yoast SEO, now gallery tiles are messed up, on the site WordPress.org Forums:
    Heck, I think it was WP Minify causing the issue. Mike Martel, thank you for…

    1 year ago

  • Created a topic, Installed Yoast SEO, now gallery grids are messed up, on the site WordPress.org Forums:
    I really love WP Tiles but have had some issues where …

    1 year ago

  • Posted a reply to How to make the tiles responsive to mobile?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi dzulfriday- I just set up a custom mobile layout that is something like A…

    1 year ago

  • Created a topic, lazy load background images – Genesis theme, on the site WordPress.org Forums:
    I am using a Genesis child theme, and I would like to …

    1 year ago

  • Posted a reply to How to avoid page-height blink?, on the site Support:
    Hi gleenk, I had the same issue, and I added min-heigh…

    1 year ago

  • Posted a reply to WP Tiles scripts disrupting page format during load?, on the site Support:
    Hi singer74, I was having a similar issue - it looks l…

    1 year ago