WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: May 16th, 2004
  • @missbelinda on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Coppermine & WordPress ....., on the site WordPress Support Forums:
    i changed the name of my gallery prefix to gallery_ so i was getting errors…

    13 years ago

  • Posted a reply to Plugin activation problem., on the site WordPress Support Forums:
    For my firewall it was the privacy control

    13 years ago

  • Posted a reply to themes are now finished, on the site WordPress Support Forums:
    Whooooo....I like it alot.

    13 years ago

  • Posted a reply to Pimp My Blog, on the site WordPress Support Forums:
    Shoot I am a newbie...I would for someone to pimp my blog. I can't get…

    13 years ago

  • Posted a reply to Fix for "enable referrer headers", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh yep that does it and thank you for giving instructions. I did not know…

    13 years ago

  • Posted a reply to Nothing special, on the site WordPress Support Forums:
    Looks Good..I have been using movable for a bit..tried wordpress a while ago. came back…

    13 years ago

  • Posted a reply to Defaults, on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh...worked for me thx Randy..thx Root for your suggestion.

    13 years ago

  • Posted a reply to Defaults, on the site WordPress Support Forums:
    hmm.. after fiddling with that my opening page is still the same. I gues whatever…

    13 years ago

  • Posted a reply to Defaults, on the site WordPress Support Forums:
    When i open my site it brings up all of my post no matter what…

    13 years ago