WordPress.org

Profiles

minastirs

Profile picture of minastirs
  • Member Since: January 31st, 2014
  • Find me on:

  • Posted a reply to "lightbox empty when launched from menu link", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same Problem. Please Dan! Any ideas?

    4 months ago

  • Posted a reply to "General Question", on the site WordPress Support Forums:
    Something like that I would find quite well. All information at a glance. http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/moviedetailnw7hueldjz.png

    5 months ago

  • Posted a reply to "General Question", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Charlie, is it possible to automatically create pages when I import a movie? And…

    5 months ago

  • Created a topic, General Question, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Personnalisation", on the site WordPress Support Forums:
    Table <---- Head Thank you :-)

    7 months ago

  • Posted a reply to "Personnalisation", on the site WordPress Support Forums:
    This is the Error message... Fatal error: Call to undefined function add_filter() in /homepages/20/d184815394/htdocs/wp-includes/functions.php on…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Personnalisation", on the site WordPress Support Forums:
    One more quick question. In which file do I have to insert? add_filter ('the_content', 'wpml_movies_infos');…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Personnalisation", on the site WordPress Support Forums:
    You're the greatest :) Are the links on your homepage not right? I can not…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Personnalisation", on the site WordPress Support Forums:
    The functions.php was not found on GitBHub. Where can I find the file yet?

    8 months ago

  • Created a topic, Funktioniert nicht, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Plugin could not be activated: fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I got these error when i try to activate the plugin Fatal error: Cannot redeclare…

    1 year ago

  • Created a topic, Cloud Player?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Responsive not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. I think it has something to do with my theme. I've…

    1 year ago

  • Created a topic, Responsive not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, PHP Error on Line 655, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago