WordPress.org

Profiles

MikkelCrunch

  • Member Since: September 17th, 2012
  • @mikkelcrunch on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Changes external Links, on the site WordPress.org Forums:
    Ok I will try fixing the htaccess... Thanks anyway for your answers!

    1 week ago

  • Posted a reply to Changes external Links, on the site WordPress.org Forums:
    Is this something from your Plugin? RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTPS} on [OR] RewriteCond…

    1 week ago

  • Posted a reply to Changes external Links, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kostas, I´m really looking forward to test a fix. I deinstalled your Plugin and…

    1 week ago

  • Posted a reply to Permalink “link” is outside of the Box… not able to click, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, just did the update. Problem still there. It just works when you don´t scroll…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Perfect, on the site WordPress.org Forums:
    Did all as it should. Was a small Site but a lot of i…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Change Display Name in Leaderboard, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, all is working fine. When we have the option acti…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Changes external Links, on the site WordPress.org Forums:
    I have hardcoded Links in the footer to external Websites. These are Partners which pay…

    1 month ago

  • Posted a reply to Changes external Links, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, maybe I wasn´t clear enough. We have a certificate. All is working with internal…

    1 month ago

  • Posted a reply to Your plugin doesn’t work with Advanced Custom Field plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same Problem. It is an image - does not recognize it and…

    1 month ago

  • Posted a reply to Permalink “link” is outside of the Box… not able to click, on the site WordPress.org Forums:
    We now realised, that it only works if you have choose the "most recent". If…

    2 months ago

  • Created a topic, Changes external Links, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, why does the Plugin change the Link URL to an ext…

    2 months ago

  • Posted a reply to https Secure Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, yes it is working again. Deactivate - Delete - ReInstall and activate. After that,…

    2 months ago

  • Posted a reply to https Secure Error, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your fast reply. I will check the Site, why it is running…

    2 months ago

  • Created a topic, https Secure Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for your plugin! I found in the Code that …

    2 months ago

  • Created a topic, Where is v 1.5?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I want to try out your Plugin, but when I activat…

    2 months ago

  • Posted a reply to Permalink “link” is outside of the Box… not able to click, on the site WordPress.org Forums:
    I moved the Categories Box around. Step by Step under and between the other Boxes.…

    2 months ago

  • Created a topic, Permalink “link” is outside of the Box… not able to click, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I updated your Plugin, but now the Link with the …

    3 months ago

  • Created a topic, Critical Vulnerability in PHPMailer – After Update nothing works, on the site WordPress.org Forums:
    Since 3 days everyone is curious about that Security W…

    3 months ago

  • Posted a reply to SMTP connect() failed., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for your reply! I headed back to PHP 5.5 - now it is…

    3 months ago

  • Created a topic, SMTP connect() failed., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we updated our PHP Version from 5.5 to 5.6 – si…

    3 months ago

  • Created a topic, Minified HTML, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I really like your Plugin. Is it in general possi…

    5 months ago

  • Created a topic, Insert via Shortcode or php?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I would like to put the countdown under the Title…

    6 months ago

  • Posted a reply to Export only "published" Articles, on the site WordPress Support Forums:
    Got it! Was hard to find - status Thanks anyway

    8 months ago

  • Created a topic, Export only "published" Articles, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, "post" post type has no posts., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Indifferences with YOAST Redirect?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to warning icons by permalinks in view all posts, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that would be good. We always "have to" choose a category. Sometimes its a…

    8 months ago

  • Created a topic, Text formatting not displayed, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, What does the red Icon mean?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Be aware of this Plugin, if your store is getting big, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Admin end incredibly slow almost unusable, on the site WordPress Support Forums:
    Here our Status Report: ` ### WordPress Environment ### Home URL: http://--- Site URL: http://---…

    10 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Admin end incredibly slow almost unusable, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, PLEASE PLEASE Help!!!! We have a Magazine Site with 600.000 Unique Clients and nearly…

    10 months ago

  • Posted a reply to Problem with CSS "4n+1", on the site WordPress Support Forums:
    Oh I see - sorry this isn´t finished yet. Please look at http://pfirsichblau.com/ (.at is…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with CSS "4n+1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thank you for looking at my site - and sorry that I´m answering so…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with CSS "4n+1", on the site WordPress Support Forums:
    Ups - this is the link Thanks

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with CSS "4n+1", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Hide Backend still gets "hacked"..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Undefined index:, on the site WordPress Support Forums:
    Undefined index: underconstruction_global_notification Got the same Error Warning. Full Warning: Notice: Undefined index: underconstruction_global_notification in…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not woking after update from 1.4 to 2.0, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks again for your quick reply. We solved the Problem - it was not…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not woking after update from 1.4 to 2.0, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your fast answer - but we already did the downgrading! We also cleared…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not woking after update from 1.4 to 2.0, on the site WordPress Support Forums:
    We have a real big Problem. Magazine Site with over 1.000.000 visits a month -…

    2 years ago

  • Posted a reply to Where did come from?, on the site WordPress Support Forums:
    Ok I think I got it - it only adds styles, if you copy and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Where did come from?, on the site WordPress Support Forums:
    I am also interested in it. This new "s1", "p1" - "p4" classes... since WP4.0…

    2 years ago

  • Posted a reply to How move "more fields" plugin to "advanced custom" plugin ?, on the site WordPress Support Forums:
    What should we do with the flexible content Add on? Please explain! Thanx

    2 years ago

  • Posted a reply to Start and End Time Possible?, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thanks for your reply and your work!

    3 years ago

  • Created a topic, Start and End Time Possible?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to No Image, no Permalink when sharing, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thank you for your reply. I´m really sorry, that I thought it depends on…

    3 years ago

  • Posted a reply to mb_audio_fontRegular not shown in Firefox, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your Answer. I checked everything, but it didn´t work. Anyway, I switched to…

    3 years ago

  • Created a topic, No Image, no Permalink when sharing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, mb_audio_fontRegular not shown in Firefox, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

Plugins