WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 11th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to not working, on the site WordPress.org Forums:
    Yep, same here. It is not working. Deleting a product will not delete the thumbnail…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to LiteSpeed Optimization column missing in Media, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @hailite, Thanks for letting us know (I'm still on v2.9.7.1 because of it). Best…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Emails are not sent, on the site WordPress.org Forums:
    @eshook88, nope. And since the plugin author didn't bother to respond, I deleted it and…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to LiteSpeed Optimization column missing in Media, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys, This is still not fixed in v 2.9.8.3.

    1 month ago

  • Posted a reply to Unnecessary product postmeta, on the site WordPress.org Forums:
    @imazed, are you serious right now? I mean...I've opened a well-written topic, with clear questions…

    1 month ago

  • Created a topic, Unnecessary product postmeta, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, By default, adding a product will store a bunch o…

    1 month ago

  • Posted a reply to Object cache – store transients, on the site WordPress.org Forums:
    Basically, the question here is: is it normal to have all those transients stored in…

    1 month ago

  • Posted a reply to LiteSpeed Optimization column missing in Media, on the site WordPress.org Forums:
    How exactly do we search for that and where? (And how come versions of LS…

    2 months ago

  • Posted a reply to Object cache – store transients, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @qtwrk, Thank you, but it still doesn't make it clear for me. For instance,…

    2 months ago

  • Created a topic, Object cache – store transients, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Can you please explain to me how object cache and…

    2 months ago

  • Created a topic, Vendor child orders, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, For every vendor in an order, there is a child or…

    2 months ago

  • Posted a reply to Version 2.1.11 issue on Users page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jamie, I've updated and run some tests for a little bit, everything seems to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Version 2.1.11 issue on Users page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jamie, Thanks for the update. Does this mean that there's a 2.1.12 coming out…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image Optimization – Remove Original Image Backups, on the site WordPress.org Forums:
    @qtwrk, thank you for your answer. It's clear now. However, I just want to mention…

    2 months ago

  • Created a topic, Image Optimization – Remove Original Image Backups, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am trying to understand how this works more pre…

    2 months ago

  • Posted a reply to LiteSpeed Optimization column missing in Media, on the site WordPress.org Forums:
    I've just sent an e-mail. Thank you.

    2 months ago

  • Posted a reply to LiteSpeed Optimization column missing in Media, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @hailite, As I've said, this issue doesn't happen with version 2.9.7.1 (which I am…

    2 months ago

  • Created a topic, LiteSpeed Optimization column missing in Media, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Since version 2.9.8, the LiteSpeed Optimization c…

    2 months ago

  • Created a topic, Version 2.1.11 issue on Users page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The latest version messes something up on Users p…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image Optimization throws error, on the site WordPress.org Forums:
    Given that the issues were gone, I decided to update again to 2.9.8 (latest). The…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image Optimization throws error, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, I had Maintenance Mode activated, because I have been doing some changes to my…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image Optimization throws error, on the site WordPress.org Forums:
    Well, the request didn't succeed (the images where not being pulled as they should have)…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image Optimization throws error, on the site WordPress.org Forums:
    I actually added all those IPs in LiteSpeed Cache Settings -> Debug -> Admin IPs.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image Optimization throws error, on the site WordPress.org Forums:
    Oh man, this is what happened after the Clean Up Unfinished Data and Reset IAPI…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image Optimization throws error, on the site WordPress.org Forums:
    I think it requires a classic IP address, because I get this error: http://prntscr.com/o29nn1

    2 months ago

  • Posted a reply to Image Optimization throws error, on the site WordPress.org Forums:
    No, I haven't. I am using Wordfence for security and I also updated to their…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image Optimization throws error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @stanleylitespeed, Just tried it, when I clicked on Clean Up Unfinished Data I got…

    2 months ago

  • Created a topic, Image Optimization throws error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, First, I've updated to 2.9.8 and noticed that the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image optimization [Urgent!], on the site WordPress.org Forums:
    I just updated to the lastest version of LiteSpeed and I have the same issue.…

    2 months ago

  • Created a topic, User last login, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I think the user last login feature was introduce…

    3 months ago

  • Created a topic, Emails are not sent, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have properly configured a test notification an…

    3 months ago

  • Posted a reply to Vendor Order records from wp_posts database table, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jamie, When I started this topic, every order was basically duplicated as a vendor…

    3 months ago

  • Posted a reply to Product Report recordings, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @priyankajagtap, Thank you for your answer. Oh. I have the ÔÇťAutomatically Delete Abandoned Orders…

    3 months ago

  • Posted a reply to Vendor Order records from wp_posts database table, on the site WordPress.org Forums:
    Some other checks later, I've learnt that for every WC Order, which records ~45 rows…

    3 months ago

  • Created a topic, Do all generated images get removed from database?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When trashing a product, do ALL IMAGES linked to …

    3 months ago

  • Posted a reply to Vendor Order records from wp_posts database table, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, we sure keep all the records for fiscal purposes and whatnot! But we save…

    3 months ago

  • Posted a reply to Vendor Order records from wp_posts database table, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jamie, Thank you for your answer. Well, I understand your point on not deleting…

    3 months ago

  • Posted a reply to Vendor Order records from wp_posts database table, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, so I've made further tests. It seems that nothing gets removed. Information also remains…

    3 months ago

  • Posted a reply to Vendor Order records from wp_posts database table, on the site WordPress.org Forums:
    And also, the Vendor Order information (a lot of lines) related to that specific deleted…

    3 months ago

  • Created a topic, Vendor Order records from wp_posts database table, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've noticed that, while I have deleted some of m…

    3 months ago

  • Created a topic, Product Report recordings, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Can you please tell me where is the information f…

    4 months ago

  • Created a topic, Automatically delete recorded e-mails, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Could you please consider adding a feature in plu…

    4 months ago

  • Posted a reply to Open / Read tracking?, on the site WordPress.org Forums:
    One more question: where is all the emails-related info saved in the database? I cannot…

    4 months ago

  • Posted a reply to Read Tracking does not work, on the site WordPress.org Forums:
    I made some further testings: only opening mails on my Windows 10 Mail App doesn't…

    4 months ago

  • Created a topic, Open / Read tracking?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I would be amazing if the plugin could add a trac…

    4 months ago

  • Created a topic, Open Tracking does not work, on the site WordPress.org Forums:
    The open tracking remains 0. This is the second time I…

    4 months ago

  • Posted a reply to MSRP meta in postmeta table, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Dunno, both seem ok. But maybe manually (with an "Are you sure?" pop-up :)…

    5 months ago

  • Created a topic, MSRP meta in postmeta table, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, If I decide to deactivate the plugin, the msrp me…

    5 months ago

  • Posted a reply to Issue with LiteSpeed Cache’s Object Cache?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I followed your steps, no issue. Thanks, I'll further investigate to see if it's…

    5 months ago

  • Created a topic, Issue with LiteSpeed Cache’s Object Cache?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm using LiteSpeed Cache and I'm struggling with…

    5 months ago