WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 10th, 2010
  • Find me on:
  • Created a topic, The best way to connect to Redis, on the site WordPress.org Forums:
    After using this plugin for over a year, I finally got…

    3 months ago

  • Posted a reply to Redis Not Connected with ACL, on the site WordPress.org Forums:
    To clarify, the auth was for /etc/redis/redis.conf I still have the acl user listed above…

    3 months ago

  • Posted a reply to Redis Not Connected with ACL, on the site WordPress.org Forums:
    I decided to start looking over stuff from the start, pretending like I was installing…

    3 months ago

  • Posted a reply to Redis Not Connected with ACL, on the site WordPress.org Forums:
    This is the top of my wp-config: <?php //Begin Redis config define('WP_REDIS_PASSWORD', ['default', 'password']); define('WP_REDIS_HOST',…

    3 months ago

  • Posted a reply to Redis Not Connected with ACL, on the site WordPress.org Forums:
    Switched out the config for your syntax, disabled, ran flushall, enabled. Current wp-config: //Begin Redis…

    3 months ago

  • Created a topic, Redis Not Connected with ACL, on the site WordPress.org Forums:
    I was able to connect to Redis 3.x, but upgraded to 6.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Jetpack 8.7 Inserting Image Bugs, on the site WordPress.org Forums:
    Version 5.4.2 Web server Apache PHP version 7.4.7 (Supports 64bit values) Current Jetpack Version Option…

    3 months ago

  • Created a topic, Jetpack 8.7 Inserting Image Bugs, on the site WordPress.org Forums:
    These issues occur when inserting images using either …

    3 months ago

  • Posted a reply to 2.0.11 not auto inserting on some posts, on the site WordPress.org Forums:
    @shazahm1hotmailcom Moved it around a few different places - no effect on ToC displaying. Kept…

    3 months ago

  • Posted a reply to 2.0.11 not auto inserting on some posts, on the site WordPress.org Forums:
    @shazahm1hotmailcom - bumping this in case you've discovered anything.

    4 months ago

  • Posted a reply to 2.0.11 not auto inserting on some posts, on the site WordPress.org Forums:
    @shazahm1hotmailcom Not working, with h1 included checked on settings: https://www.mklibrary.com/diy/home-maintenance-checklist/ Working post: https://www.mklibrary.com/business/small-business-resources-for-help-during-covid-19/

    5 months ago

  • Posted a reply to 2.0.11 not auto inserting on some posts, on the site WordPress.org Forums:
    @shazahm1hotmailcom - All screenshots here: https://imgur.com/a/FOigOUR

    5 months ago

  • Created a topic, 2.0.11 not auto inserting on some posts, on the site WordPress.org Forums:
    When using version 1.7.1, all posts display the TOC pe…

    5 months ago

  • Created a topic, HTTP Error 500: Uncaught Error: Class ‘WC_Widget_Product_Search’ not found, on the site WordPress.org Forums:
    For a seemingly random reason WordPress decided to bre…

    3 years ago