WordPress.org

Profiles

BlueSunStudioInc

  • Member Since: April 5th, 2007
  • @midnightblog on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Sidebars broken, on the site WordPress.org Forums:
    Me too. Major relief to have that done.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Sidebars broken, on the site WordPress.org Forums:
    OMG...let me take a look at that. When I was installing I forgot I had…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Sidebars broken, on the site WordPress.org Forums:
    Nick! How are you? It's Deb. Long time, no see. Thanks for the response. The…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Logos not sized properly in Safari, on the site WordPress.org Forums:
    The carousel when viewed in Safari is showing tiny log…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Sidebars broken, on the site WordPress.org Forums:
    I've got the broken sidebars on the Woo product pages …

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Thumbnails Not Resizing, on the site WordPress.org Forums:
    Success! Thank you so much. Yes, these new codes are extremely flexible. Here's the one…

    1 month ago

  • Posted a reply to Thumbnails Not Resizing, on the site WordPress.org Forums:
    That was another thought, that the short code I was using was old. I'll take…

    1 month ago

  • Posted a reply to Thumbnails Not Resizing, on the site WordPress.org Forums:
    The link to the display is: http://studio.bluesunstudio-inc.com/firepower/about-us/ The shortcode I've been using is: [nggallery id=#]…

    1 month ago

  • Posted a reply to Thumbnails Not Resizing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Cais, Thanks for the response. I'm not entirely sure what you mean (maybe I…

    1 month ago

  • Created a topic, Thumbnails Not Resizing, on the site WordPress.org Forums:
    I've been trying to get the thumbnails to show 6 image…

    2 months ago

  • Created a topic, Clean and flexible, on the site WordPress.org Forums:
    Works well on our Genesis sites and looks good on mobi…

    7 months ago

  • Created a topic, Product options won’t refresh, on the site WordPress.org Forums:
    After a botched server move by GoDaddy, a product some…

    8 months ago

  • Created a topic, WooCommerce Product Image Not Showing w/Variable Products, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Caching with Forums, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Calendar not showing, on the site WordPress Support Forums:
    Resolved! Found a similar response further on in the list. Changing from a Default Page…

    2 years ago

  • Created a topic, Calendar not showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Submit" button for comments missing, on the site WordPress Support Forums:
    That worked for me too.

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress 4.2 Update Crash with fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    The FTP upload and overwrite worked.

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress 4.2 Update Crash with fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    One of our clients has this issue and our hosting service (NOT GoDaddy) said the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Getting a blank page after saving menu changes, on the site WordPress Support Forums:
    I found the culprit. A plugin called DigitalAccessPass LiveLinks. Deactivated it and now the menus…

    3 years ago

  • Posted a reply to Getting a blank page after saving menu changes, on the site WordPress Support Forums:
    Just installed the most recent version (3.9?). Damn, was hoping I didn't have to disable…

    3 years ago

  • Posted a reply to Getting a blank page after saving menu changes, on the site WordPress Support Forums:
    No errors are showing up

    3 years ago

  • Posted a reply to Getting a blank page after saving menu changes, on the site WordPress Support Forums:
    Where do I find that?

    3 years ago

  • Created a topic, Getting a blank page after saving menu changes, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Horizontal Optin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Weirdness in WordPress New Manual Install, on the site WordPress Support Forums:
    Looks like it resolved itself. I think that was GoDaddy taking so long to fully…

    4 years ago

  • Posted a reply to Weirdness in WordPress New Manual Install, on the site WordPress Support Forums:
    Screen shot Hopefully that'll work

    4 years ago

  • Posted a reply to Weirdness in WordPress New Manual Install, on the site WordPress Support Forums:
    It was never activated when the problem began. I couldn't install anything from the search…

    4 years ago

  • Posted a reply to Weirdness in WordPress New Manual Install, on the site WordPress Support Forums:
    I'm using the 3.5.1 version. This was going on with the default theme to begin…

    4 years ago

  • Created a topic, Weirdness in WordPress New Manual Install, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.5 Media Gallery Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    All fixed. The host tracked down a broken syntax in Member Wishlist. Thanks for your…

    5 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.5 Media Gallery Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    No, none of her plugins are listed there, and it's a Genesis child theme. Like…

    5 years ago

  • Created a topic, WordPress 3.5 Media Gallery Not Working, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to product images, on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out. Asked the folks at Studio Press (the developers of Genesis and Premise)…

    5 years ago

  • Posted a reply to product images, on the site WordPress Support Forums:
    What's weird is it shows up on the sales page we generated in Premise, but…

    5 years ago

  • Posted a reply to product images, on the site WordPress Support Forums:
    I've been having the same problem. The product text is aligned like there should be…

    5 years ago

  • Created a topic, Problems Using Theme Editor in 2.8.2, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to After 2.8, I can't drag anything in the admin area, on the site WordPress Support Forums:
    PS: everything was fine in 2.8. This new install is 2.8.2

    8 years ago

  • Posted a reply to After 2.8, I can't drag anything in the admin area, on the site WordPress Support Forums:
    I currently have no plugins installed or activated. I was working on a brand new…

    8 years ago

  • Created a topic, Quick Time/IE7 and Viper's Video Quicktags issue, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to Still can't import Blogger into Word Press, on the site WordPress Support Forums:
    This didn't work for me and I'm running out of options. Any other suggestions?

    8 years ago

  • Posted a reply to Import From Blogger, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here and the blogger blog is set to a blogspot address

    8 years ago

  • Posted a reply to Trouble Importing Blogger Blog to WordPress 2.7, on the site WordPress Support Forums:
    I've tried this and it's not working, I'm still being told "We were not able…

    8 years ago

  • Posted a reply to Upgrade WordPress Nothing Happening, on the site WordPress Support Forums:
    I ran into the same problem too. The dashboard went blank after I hit install,…

    9 years ago

  • Posted a reply to No Post Found in Post Manager, on the site WordPress Support Forums:
    It happened to us too. The only way we can locate the post is in…

    9 years ago

  • Created a topic, What Does "Level 8" User Mean?, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago