Profiles

  • Member Since: November 7th, 2019
  • Find me on:
  • Created a topic, All good – very good support, on the site WordPress.org Forums:
    All good - very good support

  • Posted a reply to Customising Logo URL doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Muhammad. I have tried that. It has no effect.

  • Created a topic, Customising Logo URL doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    I've used LoginPress to change the Logo image successf…

  • Posted a reply to No courses shown when adding a new order, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies, please ignore this. It was my fault. Now resolved.

  • Posted a reply to No courses shown when adding a new order, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. There are no errors in the Console that I can see. Here's the…

  • Posted a reply to No courses shown when adding a new order, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I have disabled all plugins except for these... Elementor Elementor Pro LearnPress Learnpress…

  • Created a topic, No courses shown when adding a new order, on the site WordPress.org Forums:
    When adding a new order, searching for courses returns…

  • Posted a reply to Front page featured image not showing correctly on Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Fixed by clearing all data in Chrome. Should have tried that sooner!

  • Created a topic, Front page featured image not showing correctly on Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    My site (link above) doesn't display the front page fe…

  • Created a topic, FaceBook Chat plugin not appearing, on the site WordPress.org Forums:
    I have installed the Facebook Chat plugin but the pop-…

  • Posted a reply to Getting started with card payments, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Ying. No problem. I think I'm going to try the process documented here...…

  • Created a topic, Getting started with card payments, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to help a local social enterprise (https://…

  • Posted a reply to Contact form not working on phones, on the site WordPress.org Forums:
    Closing.

  • Posted a reply to Contact form not working on phones, on the site WordPress.org Forums:
    In case anyone is interested, this is now fixed (worked around). I created a new…

  • Posted a reply to Contact form not working on phones, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. It is a Divi contact form.

  • Created a topic, Contact form not working on phones, on the site WordPress.org Forums:
    I have a contact form that works well on Windows PCs b…

  • Posted a reply to Featured images not displaying on some mobile devices, on the site WordPress.org Forums:
    Fixed - Thank you! I tried various things. Clear All Data in Chrome Settings finally…

  • Posted a reply to Featured images not displaying on some mobile devices, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, the problem doesn't occur when I'm incognito. So, it's personal to me? In that…

  • Posted a reply to Featured images not displaying on some mobile devices, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. Phone with the problem is an LG K10 (2017) running Android 8.1.0. Chrome…

  • Created a topic, Featured images not displaying on some mobile devices, on the site WordPress.org Forums:
    My static homepage displays blank space where featured…