WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: March 19th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Not Displaying TOC", on the site WordPress Support Forums:
    After more testing, there seems to be a conflict with Visual Composer. When I create…

    2 days ago

  • Created a topic, Not Displaying TOC, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    @jbuesking No, I'm not a premium user . . . maybe I should be. I…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    Yoast just sent out an email message with the subject: "Google's latest update, Yoast SEO…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Very good, but needs option to retain metadata", on the site WordPress Support Forums:
    @ShortPixel Sure, happy to test.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Very good, but needs option to retain metadata", on the site WordPress Support Forums:
    @ProEventMedia My understanding is that metadata retention is on the way. I've used ShortPixel for…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    @jbuesking Interesting, thanks for reporting. I'm also using a page building tool — Visual Composer…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    @darrinb Thanks for reporting. I'm not using ACF, but there may be something like it…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Stay Away", on the site WordPress Support Forums:
    @allenbell_nc Thanks for confirming. Yes, the issue could be related to custom post types, but…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    @muchmuch11 Good idea. I'm reverting to 2.3.5 until this is fixed. Thanks! Download older versions…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Effective security, caching very good too., on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    Bump. A million downloads and only a handful of people are having this problem? I…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    @karanbindra84 Correct, I do not recall seeing this issue in previous versions either. Clearly some…

    4 weeks ago

  • Created a topic, 3.0.7 Content Analysis Does Not Work Properly, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    @mbrsolution Yes, tried a variety of keywords on different WordPress installations - same thing. Anyone…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Best I've found, works great, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Stay Away, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Very good, but needs option to retain metadata, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Remove metadata option actually RETAINS the metadata", on the site WordPress Support Forums:
    I had to pull away from this project, but now I'm back on it. As…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    @mbrsolution I'm testing live on a shared hosting account at SiteGround. By the way, also…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    I just swapped-in the Twenty Fifteen default theme — same alerts from Yoast. At this…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    @mbrsolution I'm using the Total theme. I can't be sure, but I don't recall having…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    Keyword Density section of Content Analyzer is also having problems! See latest screenshot after re-installing…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    @mbrsolution Temporarily copying the title into the H2 clears the red warning. But restoring the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing", on the site WordPress Support Forums:
    Correct, that error is shown in my screenshot. Hoping the folks at Yoast will jump…

    1 month ago

  • Created a topic, Content Analysis Errors - Keywords are Present, But Show as Missing, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Support for arbitrary transaction amount?", on the site WordPress Support Forums:
    @royho Thanks! I actually found that plugin earlier, was hoping basic functionality was part of…

    1 month ago

  • Created a topic, Support for arbitrary transaction amount?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Backups Not Completing, Files Left on Server Instead of S3", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure why, but this issue appears to have resolved itself. In recent backups,…

    2 months ago

  • Created a topic, Backups Not Completing, Files Left on Server Instead of S3, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, "Delete Original" still leaves original file on server, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "HTTP error when trying to upload image", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, here's the debug data. Still getting the HTTP error as shown. michae00 EWWW IO…

    2 months ago

  • Created a topic, HTTP error when trying to upload image, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Remove metadata option actually RETAINS the metadata, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Allow SSL (secure HTTPS pages) to be cached", on the site WordPress Support Forums:
    Excluding pages using the native Cache Exclusions list worked perfectly. Thank you!

    3 months ago

  • Posted a reply to "Allow SSL (secure HTTPS pages) to be cached", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Brian, We will be using WooCommerce on a different site soon, so it's great…

    3 months ago

  • Created a topic, Allow SSL (secure HTTPS pages) to be cached, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Gateway Error, Invalid Envelope from Email Address", on the site WordPress Support Forums:
    @Amr Thanks for confirming the fix. The new version of Postman works beautifully in these…

    4 months ago

  • Created a topic, Outstanding, a true 5-star plugin that solves your email issues, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Gateway Error, Invalid Envelope from Email Address", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome Jason! Your solution worked perfectly ;-) The list Zend uses has apparently has not…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Gateway Error, Invalid Envelope from Email Address", on the site WordPress Support Forums:
    Jason, I can't get to the Session Transcript, the link is grayed-out wherever I look.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Gateway Error, Invalid Envelope from Email Address", on the site WordPress Support Forums:
    Huh, the post I just made here disappeared, trying again . . . Jason, I…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Gateway Error, Invalid Envelope from Email Address", on the site WordPress Support Forums:
    I uploaded the connectivity test: https://www.dropbox.com/s/r2o5ynde2govs2a/postman-10-10-2015-03.png?dl=0 Updated diagnostics: OS: Linux serv01.m36.siteground.biz 2.6.32.59-sg3 #9 SMP Wed…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Gateway Error, Invalid Envelope from Email Address", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jason, I went through the entire setup process again, using your manual configuration settings,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Gateway Error, Invalid Envelope from Email Address", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jason, Thanks for the super-fast response ;-) You're exactly correct on that last point,…

    4 months ago

  • Created a topic, Gateway Error, Invalid Envelope from Email Address, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "After Update can't enter my dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Devlin, If this issue can't be resolved today for some reason, how can I…

    4 months ago

  • Posted a reply to "After Update can't enter my dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Devin, Just updated to 1.3.0.1 but I'm still seeing a similar issue, locked out…

    4 months ago

  • Created a topic, Fixes this annoying issue, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Pastacode Introducing Extra Line Feeds", on the site WordPress Support Forums:
    I tested everything again. In manual mode Pastacode is introducing many new linefeeds. My original…

    5 months ago

Plugins

  • Enhanced Media Library

  • Ultimate Taxonomy Manager