WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: June 20th, 2005
  • @mequodallie on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    No problem. :) Glad to help.

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    Just grab everything and it should be fine.

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    You should be able to do that just fine. What FTP do you use? It…

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    Looks good on Safari and Firefox on a Mac. Nice job. :) Screenshot located here:…

    11 years ago

  • Posted a reply to Why is new comment not moderated?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I use statcounter (http://www.statcounter.com/) which works great. You can id ip addresses, locationsâ€?follow them…

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    Another thingâ€?it sucks, but always works. Reinstall. Save your CSS if you can, then upload…

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    Oh waitâ€?nope. Your content is pulling off and to the right of the body... I…

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    Uh huhâ€?what was the default header image size? Perhaps because you modified that, you need…

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    Are you using a default theme (obviously modified) and if so, which one? Perhaps you…

    11 years ago

  • Posted a reply to install.php does not work, on the site WordPress Support Forums:
    dorks�for multiple blogs, use whatever works for you. I used b2 and b3.

    11 years ago

  • Posted a reply to Changing the Header in a Theme and Inserting Images, on the site WordPress Support Forums:
    �s3pt1k�What browser are you using to view your site?

    11 years ago

  • Posted a reply to , on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I was afraid of that. I personally use Bluehost and they're greatâ€?so far the…

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    whoops, http://www.netmechanic.com/browser-photo/tour/BrowserList.htm

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if you want to spend money, but here's a browser compatibility service that…

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    Sure, here is the first: http://mequoda.com/image1.gif And here is the second: http://mequoda.com/image2.gif You also have…

    11 years ago

  • Posted a reply to Site Won't Display Properly, on the site WordPress Support Forums:
    Um, not to be obnoxious about the whole CSS thing, but in Safari, it looks…

    11 years ago

  • Posted a reply to Problem with fonts., on the site WordPress Support Forums:
    Just to add�in Safari, all of your center content is compounded.

    11 years ago

  • Posted a reply to , on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I use XO, and I have just renamed my site. The blogs I had…

    11 years ago

  • Posted a reply to 404 Not Found: When posting a comment, the URL redirects wrong, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I changed the WordPress URI and that fixed it. THANKS. I am eternally gratefulâ€?…

    11 years ago

  • Posted a reply to 404 Not Found: When posting a comment, the URL redirects wrong, on the site WordPress Support Forums:
    It's already that. I checked it, but still the same problem.

    11 years ago

  • Posted a reply to Newbie needs customization help, on the site WordPress Support Forums:
    Have you worked in the CSS? That's where the colors are.

    11 years ago

  • Posted a reply to 404 Not Found: When posting a comment, the URL redirects wrong, on the site WordPress Support Forums:
    Hi. This is my problem. I have set up wordpress on my server and I…

    11 years ago