WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: January 7th, 2006
  • @mephistobs on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Post Saving Error with NextGen Gallery, on the site WordPress Support Forums:
    The developer of the Search Unleashed plugin asks for help: http://urbangiraffe.com/support/topic/invalid-filter-for-current-nextgen-gallery-release?replies=1#post-1297

    8 years ago

  • Posted a reply to get_bookmarks returns wrong link_category, on the site WordPress Support Forums:
    It seems that get_bookmarks returns and old (?) value from the wp_links table. The real…

    8 years ago

  • Created a topic, get_bookmarks returns wrong link_category, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Replied to an idea, Threaded Comments

    8 years ago

  • Posted a reply to How to detect the FIRST (front) page?, on the site WordPress Support Forums:
    @Otto42: thanks, is_paged was the function I was searching for (don't ask me why I…

    8 years ago

  • Created a topic, How to detect the FIRST (front) page?, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to Using jQuery in own Plugins, on the site WordPress Support Forums:
    Strike! Your solutions works also here. Thanks a lot to both of you.

    9 years ago

  • Posted a reply to Using jQuery in own Plugins, on the site WordPress Support Forums:
    Hmm... even if I put the second wp_enqueue_script command into the plugin initialization WordPress still…

    9 years ago

  • Posted a reply to Using jQuery in own Plugins, on the site WordPress Support Forums:
    May be I did something wrong when loading the jquery library. What is the "official"…

    9 years ago

  • Created a topic, Using jQuery in own Plugins, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to Link Harvest Problem, on the site WordPress Support Forums:
    Like already mentioned, success of the link harvest run also depends on the PHP server…

    9 years ago

  • Posted a reply to Trackbacks broken in 2.0, on the site WordPress Support Forums:
    Same here. I installed the patch, no change. I tried the "UPDATE wp_posts SET to_ping=''"…

    11 years ago