WordPress.org

Profiles

Mellco

Profile picture of Mellco
  • Member Since: March 6th, 2008
  • @mellco on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Install Error", on the site WordPress Support Forums:
    I responded to you by email as requested. We can work it out that way.…

    6 months ago

  • Created a topic, Install Error, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "fwrite error", on the site WordPress Support Forums:
    Bleh lol posted on the wrong tab in my browser. Thanks Eric!

    6 months ago

  • Created a topic, fwrite error, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "multi-site compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome Guillermo77 thank you for the info!

    7 months ago

  • Posted a reply to "multi-site compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    @DavidNea I am sure the plugin author is aware of the problem. Since this is…

    7 months ago

  • Posted a reply to "multi-site compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Guillermo77 you have to do what ville6000 said above. Go into phpmadmin and add the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "CSS question on product-name green-box", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome support ndre!

    7 months ago

  • Posted a reply to "Migrating into a Multisite - Is it worth it?", on the site WordPress Support Forums:
    7k unique user hits a day.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Migrating into a Multisite - Is it worth it?", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same regional structure with a client and went to Multisite to handle…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Yoast SEO "Your homepage cannot be indexed by search engines"", on the site WordPress Support Forums:
    Ok Chris thank you for posting. I will put this on back burner for now.…

    7 months ago

  • Created a topic, CSS question on product-name green-box, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Turn Off rate the plugin message?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Yoast people, what's going on?", on the site WordPress Support Forums:
    Well here is an issue their support team is ignoring.

    7 months ago

  • Posted a reply to "home page cannot be index", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Read this WP support thread for more info on this annoying problem. You are…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Yoast SEO "Your homepage cannot be indexed by search engines"", on the site WordPress Support Forums:
    @Chris_OnPage Yoast needs to change that "Your homepage cannot be indexed by search engines" warning…

    7 months ago

  • Created a topic, Completed my wish list for a WP catalog, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Multi Site Crash on install", on the site WordPress Support Forums:
    In trouble shooting this I found this plugin to be causing the issue: https://wordpress.org/plugins/my-geo-posts-free/ After…

    7 months ago

  • Created a topic, Erorrs when debugging turned on., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Multi Site Crash on install", on the site WordPress Support Forums:
    Media Library Assistant installs and runs fine on a WP install with same plugins that…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Multi Site Crash on install", on the site WordPress Support Forums:
    It crashes on install. Activate the plugin and I get a blank white screen. I…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Multi Site Crash on install", on the site WordPress Support Forums:
    I gave it another shot and no go. [BPS Pro htaccess Protected Secure PHP Error…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Multi Site Crash on install", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I am using Subdomain Install with wildcard subdomains. I use MultiSite Clone Duplicator and…

    7 months ago

  • Created a topic, Multi Site Crash on install, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "multi-site compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Oddly I can not find ssba_buttons table in wp_options Also can not find ssba_current_url() in…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Contact form not showing on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I figured out that I had to be added as a user to the site…

    7 months ago

  • Created a topic, Contact form not showing on Multisite, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Super Plug In, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Yoast SEO "Your homepage cannot be indexed by search engines"", on the site WordPress Support Forums:
    Hi tjportfolio I contacted Wordfence and their support explained the problem. The interesting thing is…

    7 months ago

  • Created a topic, Multisite, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Yoast SEO "Your homepage cannot be indexed by search engines"", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same Yoast error message and disable Wordfence and the problem went away.…

    7 months ago

  • Created a topic, Works Perfectly, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Cannot modiy header information error", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I am having other issues with this nextgen gallery install that I created…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot modiy header information error", on the site WordPress Support Forums:
    I take your response as you are not familiar with that error.

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot modiy header information error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Awesome yes!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "View all posts by author problem ...", on the site WordPress Support Forums:
    Somehow this got checked. End of story. Disable the author archives If you're running a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "View all posts by author problem ...", on the site WordPress Support Forums:
    Ok I made progress. When I de activate WordPress SEO the problem goes away. I…

    4 years ago

  • Created a topic, View all posts by author problem ..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Updated Plugin, FTP issues recurring", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issues and more. I have uninstalled this latest version from 2…

    4 years ago

  • Posted a reply to "dont waste your time", on the site WordPress Support Forums:
    What did you settle on?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Product Special Widget does not work in 3.8.9.2", on the site WordPress Support Forums:
    Does not look like this was resolved the Special widget for WP e-Commerce is not…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Product Specials & Product Categorie widget problems", on the site WordPress Support Forums:
    Add me to this list of the specials widget not working for WP e-Commerce

    4 years ago

  • Posted a reply to "404 page not showing", on the site WordPress Support Forums:
    This should be a sticky. Mellco

    8 years ago

  • Posted a reply to "404 Page Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    I made a selection for a static posts page and that fixed the problem. #…

    8 years ago

  • Posted a reply to "404 Page Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Yes however I use a static page for my front page so I can not…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Why is 2.5 Admin Panel So Dirt Slow?", on the site WordPress Support Forums:
    On my three separate sites the admin panel is lighting fast. Disable all your plug…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Media Gallery errors in WP 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I am getting similar errors. Thank you for posting this. My IE7 does what…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor in 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    Niksterg you would have begin_gzip.php and end_gzip.php in your root directory if it was. Your…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor in 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    BTW the last time I fixed this it was a gzip setting in tinyMCE in…

    8 years ago