WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 27th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Mail Chimp Integration – fields not displaying when assigning fields, on the site WordPress.org Forums:
    PHP Version: 7.2

    7 months ago

  • Posted a reply to Mail Chimp Integration – fields not displaying when assigning fields, on the site WordPress.org Forums:
    Ok- so I did as you mentioned and it worked. I was able to connect…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mail Chimp Integration – fields not displaying when assigning fields, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, here is a link... https://www.dropbox.com/s/wr5atbcke31eli4/forminator-contact-form-form-export.txt?dl=0 Thanks

    7 months ago

  • Posted a reply to Mail Chimp Integration – fields not displaying when assigning fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! For some reason I'm not seeing any means to upload media in this thread.…

    8 months ago

  • Created a topic, Mail Chimp Integration – fields not displaying when assigning fields, on the site WordPress.org Forums:
    I've had several issues with linking Forminator with M…

    8 months ago

  • Created a topic, Plugin Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Trying to upload a .jpg image that is only 45K and it …

    9 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t work on Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    On the second site it will not create a short code. It allows me to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Doesn’t work on Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    It also doesn't work if I sign in with a different account for the second…

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn’t work on Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    I couldn't find any documentation on if this plugin wo…

    1 year ago

  • Created a new ticket, #7927, in BuddyPress Trac:
    Member Login Form Resets

    1 year ago

  • Created a topic, 2nd Blog within same website – creating new post type, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm using the Avada themes and I have a project wh…

    1 year ago

  • Posted a reply to Shipping Rates not showing, on the site WordPress.org Forums:
    The Production key is not checked and the credentials are correct.

    2 years ago

  • Posted a reply to Shipping Rates not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Yes I have triple checked them and the credentials are what I was given…

    2 years ago

  • Created a topic, Shipping Rates not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I've set up the account as specified in the video and …

    2 years ago

  • Created a topic, Not Displaying User Logged out, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I'm using Activity Log primarily so that my cl…

    2 years ago