WordPress.org

Profiles

mediablox

  • Member Since: December 4th, 2010
  • @mediablox on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Updraft plus polling admin-ajax (heartbeat), on the site WordPress.org Forums:
    Hi There, We were experiencing a slow wp-admin and al…

    3 months ago

  • Posted a reply to Static Front Page Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    My problem existed on a temporary url from my hosting party. changing DNS so the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Using Google XML Sitemaps with WooCommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! This helped a lot!

    3 months ago

  • Posted a reply to How can I get an SSL domain working?, on the site WordPress.org Forums:
    We're also trying to achieve this but we keep getting redirect loops (302).

    10 months ago

  • Posted a reply to Last step: Redirect http to https on subdomain, on the site WordPress.org Forums:
    We are experiencing the same problem. It stays in a 302 redirect loop.

    10 months ago

  • Posted a reply to WordPress 4.7.2 update on multisite causes wp-admin redirect loop, on the site WordPress.org Forums:
    I'm also having this problem and can't seem to fix it. Have also read through…

    10 months ago

  • Posted a reply to It does not work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @paulzag I don't have any other redirection plugins on my websites. I do have…

    1 year ago

  • Posted a reply to Won’t Create Groups, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same problem. Looks like this plugin is not actively supported anymore :(

    1 year ago

  • Posted a reply to 2 suggestions, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Musilda, for now I created a jquery "script" which I can call in my…

    1 year ago

  • Created a topic, It does not work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin does not work anymore. After installing th…

    1 year ago

  • Created a topic, 2 suggestions, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, First of all I would like to say that we really l…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can’t Activate Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here. Plugin is killing my site :(

    1 year ago