WordPress.org

Profiles

Borko

Profile picture of Borko
  • Member Since: April 19th, 2013
  • media-x.hr
  • Find me on:

  • Posted a reply to "WordPress SEO change of keywords and Meta tags", on the site WordPress Support Forums:
    You could try resubmit the sitemap to Google webmaster tools. Also, click on "Fetch as…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "WP Install error", on the site WordPress Support Forums:
    Can you access your dashboard? You could try deactivating ALL your plugins to see if…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Insert Slider to Post", on the site WordPress Support Forums:
    Which slider? How are you adding it to the post? Via shortcode?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Admin Menu Not Functioning Properly", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. If you're using a caching plugin on you site, did you empty it? Also,…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Admin Menu Not Functioning Properly", on the site WordPress Support Forums:
    Something surely changed. Please, try disabling all plugins to see if that makes any difference.…

    1 month ago

  • Posted a reply to "How do I add the -1 suffix at the end of every post?", on the site WordPress Support Forums:
    Open (edit) the post you want to change. Look directly under the title field, you…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Slideshow - how to change a transition", on the site WordPress Support Forums:
    Check the slides settings. There's a setting called Transitions. Image

    1 month ago

  • Posted a reply to "Making clicking on a widget take you to a page", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, now i see that you want the widget title to be clickable, right?

    2 months ago

  • Posted a reply to "Bullet points not appearing in Pytheas", on the site WordPress Support Forums:
    chej, please check http://www.w3schools.com/cssref/pr_list-style.asp In your style.css there's a rule @ line 21: ol, ul…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Slideshow - how to change a transition", on the site WordPress Support Forums:
    What slider plugin are you using? Did you read the documentation for that plugin?

    2 months ago

  • Posted a reply to "Making clicking on a widget take you to a page", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try using the default Text widget? This should work: <a href="url">link text</a>

    2 months ago

  • Posted a reply to "Lost Menu bar", on the site WordPress Support Forums:
    Seems like you'll have to recreate it. Check

    2 months ago

  • Posted a reply to "HTTP error uploading pics and creation of multiple corrupt files", on the site WordPress Support Forums:
    You could also try deactivating your plugins and switching to TwentyFifteen theme to see if…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Receiving 404 Not Found errors after installing Wordfence", on the site WordPress Support Forums:
    Any chance you could post the URL of the site so we could check?

    2 months ago

  • Posted a reply to "Images on server but not showing on site", on the site WordPress Support Forums:
    Khmmm... Note: backup the database before running the plugin. Just in case ;-) Oh well.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Images on server but not showing on site", on the site WordPress Support Forums:
    He he. Don't worry. Just restore he database you backed up earlier.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Images on server but not showing on site", on the site WordPress Support Forums:
    when you inspect the page, do you see that the images are still linked to…

    2 months ago

  • Created a topic, Life saver, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Images on server but not showing on site", on the site WordPress Support Forums:
    I recommend using Velvet Blues Update URLs plugin. It should do the trick. Note: backup…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Receiving 404 Not Found errors after installing Wordfence", on the site WordPress Support Forums:
    Backup the htaccess file to you computer. After that, delete it on the server. Any…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Images on server but not showing on site", on the site WordPress Support Forums:
    What theme are you using? Do the images show if you switch to one of…

    2 months ago

  • Posted a reply to "how can i delete or hide comments on my page", on the site WordPress Support Forums:
    Settings -> Discussion -> uncheck "Allow people to post comments on new articles" This applies…

    2 months ago

  • Posted a reply to ""Read more" link not appearing.", on the site WordPress Support Forums:
    Check this: https://codex.wordpress.org/Customizing_the_Read_More#Modify_The_Read_More_Link_Text

    2 months ago

  • Posted a reply to "Add theme header and footer to wordpress dashbaord", on the site WordPress Support Forums:
    Please, do not create multiple threads with the same question. Thanks https://wordpress.org/support/topic/adding-theme-header-and-footer-to-wp-dashboard?replies=4&view=all

    2 months ago

  • Posted a reply to "HTTP error uploading pics and creation of multiple corrupt files", on the site WordPress Support Forums:
    Did you contact you hosting company? They could investigate if it has something to do…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adding theme header and footer to wp dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Is that a question? Why would you want to do that?

    2 months ago

  • Posted a reply to "Changed domain, cant login to admin", on the site WordPress Support Forums:
    Please, read this. First, backup everything ;-)

    2 months ago

  • Posted a reply to "Sidebar position", on the site WordPress Support Forums:
    Is there maybe an option to choose Page template with left or right sidebar (Under…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Receiving 404 Not Found errors after installing Wordfence", on the site WordPress Support Forums:
    Did you follow the steps mentioned here ? If you cannot access wp-admin, you could…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Site crashed, cant get to header.php page to restore it", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have access to your server? The easyest way would be to download a…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Removing page-content from static homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Please, read this

    2 months ago

  • Posted a reply to "Updates are not processing because of Maintenance mode", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe you just need to wait for couple of minutes.Please, read this.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Updates are not processing because of Maintenance mode", on the site WordPress Support Forums:
    Try deleting the file called ".maintenance" in the root of the site's web folder.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Unpublishing pages and google", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using a caching plugin? If so, empty the cache. Also, test the issue…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Profile box problem", on the site WordPress Support Forums:
    To hide the profile box, add this to you stylesheet: .author-box { display: none; }…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Sitewide Banner [virtue theme]", on the site WordPress Support Forums:
    Try adding this to your stylesheet: .virtue_banner img { display: block; margin: 0 auto; }

    2 months ago

  • Posted a reply to "Remove Featured Image link not working", on the site WordPress Support Forums:
    It's strange that you have two Remove Featured Image links. I suppose that one is…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Remove Featured Image link not working", on the site WordPress Support Forums:
    Is it also happening when you switch to the TwentyFifteen theme?

    2 months ago

  • Posted a reply to "How do I change the woocommerce amount (span class) font color?", on the site WordPress Support Forums:
    Try this: span.amount { color: #2D40A1; }

    2 months ago

  • Posted a reply to "Unpublishing pages and google", on the site WordPress Support Forums:
    If you're using Google Webmaster Tools you should add a new sitemap so that Google…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Set Site's Featured Image on Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    Glad i could help.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Set Site's Featured Image on Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    Something like this, perhaps: https://wordpress.org/plugins/wp-facebook-open-graph-protocol/

    2 months ago

  • Created a topic, Amazing, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "High amounts of CPU, virtual, and physical memory usage after updating to 4.2", on the site WordPress Support Forums:
    I know how you feel atm ;-) I suppose it's caused by a plugin or…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Disallow any comments (discussion)", on the site WordPress Support Forums:
    If you disable commenting on your site, the comments "section" will, most likely, not be…

    4 months ago

  • Posted a reply to "High amounts of CPU, virtual, and physical memory usage after updating to 4.2", on the site WordPress Support Forums:
    It could be a number of things. Poorly coded plugin, conflict between two plugins or…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blank white page after updating to 4.2.2", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try switching to the default theme (similar way as you did with the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "High amounts of CPU, virtual, and physical memory usage after updating to 4.2", on the site WordPress Support Forums:
    Are all your plugins/theme updated to the last version? Did you try asking your hosting…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot login unless I erase my functions.php file that contains barely anything", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try what Otto suggested?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot login unless I erase my functions.php file that contains barely anything", on the site WordPress Support Forums:
    Try switching to one of the default themes and then back to your child theme.

    4 months ago