WordPress.org

Profiles

mcseller

Profile picture of mcseller
  • Member Since: February 24th, 2009
  • Rome (Italy)
  • Find me on:

Bio/Description

  • Posted a reply to "Contact Form 7 - Not W3C Valid", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Howdy_McGee, I can help you for the first and the last validation errors. You…

    2 years ago

  • Posted a reply to "W3C XHTML 1.0 Transitional Validation Errors", on the site WordPress Support Forums:
    Please try to explain why the first line of code fails validation with there is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "W3C XHTML 1.0 Transitional Validation Errors", on the site WordPress Support Forums:
    sorry, I meant: By the way: I added following row on functions.php: add_filter( 'wpcf7_support_html5', '__return_false'…

    2 years ago

  • Created a topic, W3C XHTML 1.0 Transitional Validation Errors, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Easy and Clean ..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Undefined index: task in" spew into debug.log", on the site WordPress Support Forums:
    @ylluminate and @Kilmanagh, I have to use this plugin so I'm working on it. For…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Special characters bad encoded", on the site WordPress Support Forums:
    This is the patch: File “wpdm-categories.php” Line 94 - Original Line: <b><?php echo $pres.' '.stripslashes($category['title'])?></b>…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Special characters bad encoded", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I did it :) Take a look at WordPress Download Manager Plugin – Fix…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Special characters bad encoded", on the site WordPress Support Forums:
    Hi goraxan, categories are not the onle issue... problem you talked about exists for file…

    2 years ago

  • Created a topic, Why google is indexing under /wp-content/plugins/vipers-video-quicktags?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [NextGEN Gallery] Bug in Add new gallery button into Manage Galleries, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[NextGEN Custom Fields] Bug? When copy a picture in an other gallery lose values", on the site WordPress Support Forums:
    Hey shauno, thanks for your answer :) If can help you, here is my hack…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Album Preview Images list limited.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, you have to choose from an image of your gallery. If you don't want…

    5 years ago

  • Created a topic, [NextGEN Custom Fields] Feature Request: I need also for Albums, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [NextGEN Custom Fields] Bug? When copy a picture in an other gallery lose values, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago