WordPress.org

Profiles

mcschaffer

Profile picture of mcschaffer
  • Member Since: October 23rd, 2007
  • @mcschaffer on WordPress.org and Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to Problem Fetching Feeds - AutoPost, on the site WordPress Support Forums:
    I ran into the problem today where my new feed was showing up as a…

    2 years ago

  • Created a topic, Jetpack galleries not displaying, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Jetpack (Photon?) will not show images properly, on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy, Thanks again for your support. I have decided that I am not going to…

    3 years ago

  • Posted a reply to Jetpack (Photon?) will not show images properly, on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy, Thank you so much! I believe that it is starting to look "more correct"…

    3 years ago

  • Posted a reply to Jetpack (Photon?) will not show images properly, on the site WordPress Support Forums:
    I'm impatient so I checked to see if anything changed... It seems like it is…

    3 years ago

  • Posted a reply to Jetpack (Photon?) will not show images properly, on the site WordPress Support Forums:
    The way it looks, I just had to change the CNAME "www" to @ from…

    3 years ago

  • Posted a reply to Jetpack (Photon?) will not show images properly, on the site WordPress Support Forums:
    Disabling W3 Total Cache (and all other plugins aside from Jetpack) did not solve the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Jetpack (Photon?) will not show images properly, on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy, Thanks for your response... I temporarily turned off Photon and Tiled galleries so that…

    3 years ago

  • Posted a reply to Jetpack (Photon?) will not show images properly, on the site WordPress Support Forums:
    As a note, I also looked through all of the relevant posts that I could…

    3 years ago

  • Created a topic, Jetpack (Photon?) will not show images properly, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Customer Reviews] page 2 of reviews redirects to a post, on the site WordPress Support Forums:
    I just added some copy at the top of my review page and a little…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Customer Reviews] page 2 of reviews redirects to a post, on the site WordPress Support Forums:

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Customer Reviews] page 2 of reviews redirects to a post, on the site WordPress Support Forums:
    I just emailed the author so I hope that he gets back to me. If…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Customer Reviews] Pagination not working, on the site WordPress Support Forums:
    @Nightowl99 - I too am using a Genesis theme, hosted with Synthesis and am having…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Customer Reviews] page 2 of reviews redirects to a post, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem? Any solutions?

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Grunion Contact Form] Upon Submission users get "Are You Sure You Want To Do This?&quo, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Insert Image and Insert/edit Link won't Work, on the site WordPress Support Forums:
    I believe that I have figured out why my install was doing just this.... I…

    9 years ago

  • Created a topic, Empty Box when clicking on INSERT/EDIT IMAGE or INSERT/EDIT LINK, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago