WordPress.org

Profiles

MBWD

  • Member Since: November 2nd, 2013
  • @mbwd on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Cronjob error, on the site WordPress.org Forums:
    Today I started receiving this error when running my c…

    1 month ago

  • Created a topic, Text widget not displaying properly when set to Multilingual Text, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using this plugin with great success, but it…

    1 month ago

  • Created a topic, Well made, works beautifully, on the site WordPress.org Forums:
    Beautiful plugin. My client especially loves the ajax …

    3 months ago

  • Created a topic, Undefined Index: SCRIPT_NAME, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting this error when running wp-cron.php on my…

    3 months ago

  • Posted a reply to Polylang redirect to former site url adress, on the site WordPress.org Forums:
    Good! An even easier step is to simply deactivate and then reactivate the plugin. This…

    3 months ago

  • Posted a reply to Polylang/Divi search conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Actually need to re-open this. Polylang appears now to be breaking my search of custom…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not picking up CPTs, on the site WordPress.org Forums:
    It appears this is actually a conflict related to the Polylang plugin. When I deactivate…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not picking up CPTs, on the site WordPress.org Forums:
    Just in case it was a theme conflict (I'm using a child theme of Divi,…

    4 months ago

  • Created a topic, Not picking up CPTs, on the site WordPress.org Forums:
    I have used this plugin on numerous other sites in the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Polylang/Divi search conflict, on the site WordPress.org Forums:
    I seem to have resolved this by simply re-saving my settings in the Polylang settings…

    4 months ago

  • Created a topic, Polylang/Divi search conflict, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using Polylang on a site that uses a child theme o…

    4 months ago

  • Created a topic, conflict/bug report, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin appears to have been the source of a confl…

    4 months ago

  • Created a topic, Worked Just As Needed, on the site WordPress.org Forums:
    I needed to move some comments. This plugin allowed me…

    4 months ago

  • Created a topic, Inline link won’t appear, on the site WordPress.org Forums:
    Emails from the plugin are being delivered successfull…

    5 months ago

  • Created a topic, Glossary term page does not show link to glossary index page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Everything is working perfectly except that there…

    5 months ago

  • Posted a reply to Formatting emails from a multisite network, on the site WordPress.org Forums:
    After further investigation I've learned that the first email is typically called the notification email,…

    5 months ago

  • Created a topic, Formatting emails from a multisite network, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, great plugin, and really well made. I look forwar…

    5 months ago

  • Posted a reply to Welcome window after install on multisite won’t go away, on the site WordPress.org Forums:
    @litespeedtech 1. Subdomain setup 2. Plugin is active only on the main site and has…

    5 months ago

  • Posted a reply to Welcome window after install on multisite won’t go away, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kevin @litespeedtech Sorry, do you mean server setup, or site setup, or... ? Not…

    5 months ago

  • Created a topic, Welcome window after install on multisite won’t go away, on the site WordPress.org Forums:
    The Litespeed plugin was installed on my multisite som…

    5 months ago

  • Created a topic, Settings window doesn’t appear for subsite in multisite, on the site WordPress.org Forums:
    I run a WP multisite where I have installed and networ…

    7 months ago

  • Posted a reply to Polylang redirect to former site url adress, on the site WordPress.org Forums:
    It looks like I was able to solve this by simply re-saving the Home page…

    7 months ago

  • Posted a reply to Polylang redirect to former site url adress, on the site WordPress.org Forums:
    @orrafgin I'm having the same problem. Did you ever get this sorted out?

    7 months ago

  • Posted a reply to After updating to 4.6-227 website is down, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have access to the site files on your server, such as through Cpanel?…

    10 months ago

  • Posted a reply to WP media library upload.thumbnail problems, on the site WordPress Support Forums:
    Users with problems similar to this have found that they needed to change the permissions…

    11 months ago

  • Posted a reply to Sharing via IFTTT Social Media Tool and feedback via my wordpress Contact Form, on the site WordPress Support Forums:
    IFTTT problems should be sent to IFTTT and not to WordPress, as this is not…

    11 months ago

  • Posted a reply to Created pages, would like to split and archive each individual day, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I misunderstood. You actually created these "posts" as pages. I see now what you…

    11 months ago

  • Posted a reply to Natural Sort for Items in a catagory, on the site WordPress Support Forums:
    You would probably have the best luck trying a plugin for this. Here is a…

    11 months ago

  • Posted a reply to Created pages, would like to split and archive each individual day, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a bit of a hard time understanding your question. Do you just want…

    11 months ago

  • Posted a reply to Below the fold content change while above the fold remains, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Anything is possible in WordPress. You will likely need to hire a developer to…

    11 months ago

  • Posted a reply to Linkedin Button opens up Twitter, on the site WordPress Support Forums:
    This is most likely a theme support-related issue. Your theme is a premium theme and…

    11 months ago

  • Posted a reply to How to set up SSL for TLD domains in multisite?, on the site WordPress Support Forums:
    It's quite possible that this is a hosting configuration issue rather than a WordPress issue.…

    11 months ago

  • Posted a reply to unable to view pages after editing, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, You should post this in the plugin support forum so that the developer will…

    11 months ago

  • Posted a reply to Errore pagina login, on the site WordPress Support Forums:
    Most people here do not understand Italian, so it's recommended to use English. If you…

    11 months ago

  • Posted a reply to Main site loses permalink sometimes and returns 404, on the site WordPress Support Forums:
    Vayu, since you experience the problem on your production server but not on your local…

    12 months ago

  • Posted a reply to error when trying to access page (after wp-update), on the site WordPress Support Forums:
    Could you provide a link to the site?

    12 months ago

  • Posted a reply to Is it required to map only to https external domains?, on the site WordPress Support Forums:
    No. It looks like there is another situation causing a cascading series of problems, namely…

    12 months ago

  • Posted a reply to error when trying to access page (after wp-update), on the site WordPress Support Forums:
    For the benefit of non-German readers, in English, this says: "Error: Error Redirection The site…

    12 months ago

  • Posted a reply to Installation problems..., on the site WordPress Support Forums:
    It looks like your domain is still parked. Have you checked your nameservers at your…

    12 months ago

  • Posted a reply to Am I missing something obvious?, on the site WordPress Support Forums:
    It's got something to do with the DNS for your subdomain, http://catchthebass.nfshost.com. This has not…

    12 months ago

  • Posted a reply to 123reg have broken wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    Also I can't see an option in my file manager to upload the new version.…

    12 months ago

  • Posted a reply to Is it required to map only to https external domains?, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I was mistaken when I said putting a cert on the external domain would…

    12 months ago

  • Created a topic, Is it required to map only to https external domains?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Can this plugin be activated on a per-subsite basis?, on the site WordPress Support Forums:
    Hey, great! Thanks very much. I will check it out.

    1 year ago

  • Posted a reply to New events not appearing on front end, on the site WordPress Support Forums:
    This issue resolved. Problem ended up not being related to the plugin.

    1 year ago

  • Created a topic, New events not appearing on front end, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Can this plugin be activated on a per-subsite basis?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Mapped domain redirects and subsite HTTPS issues, on the site WordPress Support Forums:
    Just an update--I think I had a number of issues going on. The biggest problem…

    1 year ago

  • Posted a reply to Mapped domain redirects and subsite HTTPS issues, on the site WordPress Support Forums:
    And I'm getting this error in Firefox for a placeholder domain (extremelyundercoverwebsite.com) that I have…

    1 year ago

  • Posted a reply to Mapped domain redirects and subsite HTTPS issues, on the site WordPress Support Forums:
    The site address of my main site is set to http in Network Admin -->…

    1 year ago