WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 13th, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to Customise error messages, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your quick response, @champsupertramp I have checked the link above but it is…

    2 days ago

  • Created a topic, Customise error messages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, I've searched online for help but no progres…

    3 days ago

  • Posted a reply to Scan failed after forking, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @wfadam. I am happy to tell you that the scan request is now working…

    1 week ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    A must-have plugin for sites that care about their sit…

    1 week ago

  • Posted a reply to Scan failed after forking, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies for my slow reply. I've updated “Use the Cloudflare “CF-Connecting-IP” HTTP header to get…

    1 week ago

  • Posted a reply to Scan failed after forking, on the site WordPress.org Forums:
    This is to confirm that the diagnostic report has been sent to wftest @ wordfence…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Scan failed after forking, on the site WordPress.org Forums:
    Please how do I get the diagnostic? Should I go to Tools>> Diagnostics >> Send…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Scan failed after forking, on the site WordPress.org Forums:
    I went to Wordfence > Tools > Diagnostic > Debugging and enable Start All Scans…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Scan failed after forking, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your response, @wfadam . I appreciate your kind response. I have added…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Scan failed after forking, on the site WordPress.org Forums:
    I have the error message whenever I start a new scan. …

    4 weeks ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Great user experience. Great features. The free versio…

    2 months ago

  • Posted a reply to Changes to Permalink broke site, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much @tobifjellner . I followed your guidance and it is solved. Also…

    2 months ago

  • Created a topic, Changes to Permalink broke site, on the site WordPress.org Forums:
    Good day everyone, My original permalink structure sh…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to connect to the Wordfence servers with own site, on the site WordPress.org Forums:
    please I still need your hep on this

    1 year ago

  • Posted a reply to Unable to connect to the Wordfence servers with own site, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your kind response. I've deleted the wp-content/wflogs/rules.php file and let Wordfence rebuild…

    1 year ago

  • Created a topic, Unable to connect to the Wordfence servers with own site, on the site WordPress.org Forums:
    Please, I need help with this error message - The last…

    2 years ago

  • Posted a reply to Site showing plain text after update to WordPress 5.0, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much MikkelCrunch. I recall getting an alert from Softcalous request to auto-update…

    2 years ago

  • Created a topic, Site showing plain text after update to WordPress 5.0, on the site WordPress.org Forums:
    I lost my entire site after WordPress automatically up…

    2 years ago