WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 6th, 2016
  • Location: Czech Republic
  • Website: https://matili-italia.cz
  • Find me on:
  • Posted a reply to JSON API server error, on the site WordPress.org Forums:
    What is appropriate info? 2.52 access granted to download file 2.53 access is not granted…

    4 months ago

  • Posted a reply to JSON API server error, on the site WordPress.org Forums:
    I did add it lately, but on 2.52 I didn't use it and plugin was…

    4 months ago

  • Created a topic, JSON API server error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have problem with order confirmations. It actual…

    5 months ago

  • Posted a reply to Stats Not Working?, on the site WordPress.org Forums:
    Sure, sent in the support ticket.

    5 months ago

  • Posted a reply to Stats Not Working?, on the site WordPress.org Forums:
    The spider is there only if I switch to server from client and disable caching.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Stats Not Working?, on the site WordPress.org Forums:
    No, I didn't. I was waiting for the support e-mail what version to test. I've…

    5 months ago

  • Posted a reply to Stats Not Working?, on the site WordPress.org Forums:
    It seems, that it detects every desktop as bot. Android and iOS devices are in…

    5 months ago

  • Posted a reply to Stats Not Working?, on the site WordPress.org Forums:
    No CDN, only maybe Jetpack for images. I've sent support ticket.

    5 months ago

  • Posted a reply to Stats Not Working?, on the site WordPress.org Forums:
    When I disabled cache plugins and switched from Client to Server, stats are working but…

    5 months ago

  • Posted a reply to Stats Not Working?, on the site WordPress.org Forums:
    Everytime I access the site this appears in Maintenance Tracker Notice [04-28-19 07:46 pm] 310…

    5 months ago

  • Posted a reply to Stats Not Working?, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem. When I access admin-ajax.php, it has code 400 on all…

    5 months ago

  • Created a topic, Variations only in XML feed, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to update Booster with variation produc…

    7 months ago

  • Posted a reply to add tether, on the site WordPress.org Forums:
    I tried to add my Binance USDT wallet address to MCC, but I get this…

    8 months ago

  • Posted a reply to error in last updrade (wordpress 5.0.3), on the site WordPress.org Forums:
    I had same problem with MCC 2.32 and WP 4.9.9 with PHP 7.1. I've downgrade…

    8 months ago

  • Created a topic, Pro version almost 2 years without update…, on the site WordPress.org Forums:
    I've bought PRO version just before the last update wh…

    10 months ago

  • Created a topic, Good, on the site WordPress.org Forums:
    Easy to use and works just like it should!

    11 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Gateway Icon Error, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah fixed. Cryptowoo is currently best solution, but limited to HD wallets, it will also…

    11 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Gateway Icon Error, on the site WordPress.org Forums:
    RYO and XMR gateways by Mosu are fixed and MSR I did myself so everything…

    11 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Gateway Icon Error, on the site WordPress.org Forums:
    My bad, it was cache, icon works. But all the other plugins MSR, XMR, RYO…

    11 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Gateway Icon Error, on the site WordPress.org Forums:
    When I disable other plugins except MCC and Cryptowoo, it works, but MCC doesn't show…

    11 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Gateway Icon Error, on the site WordPress.org Forums:
    When I disable MCC it goes away. I only tried disable Masari because it was…

    11 months ago

  • Created a topic, Woocommerce Gateway Icon Error, on the site WordPress.org Forums:
    I have this problem with MCC 2.24, 2.22 is good, haven…

    11 months ago

  • Posted a reply to Cryptowoo collision, on the site WordPress.org Forums:
    Checkout works always, only Cryptowoo checkout with MCC 2.10 activated is not working. MCC works…

    1 year ago

  • Posted a reply to Cryptowoo collision, on the site WordPress.org Forums:
    2.09 version works great with Cryptowoo. So the problem is in 2.10 version.

    1 year ago

  • Posted a reply to Cryptowoo collision, on the site WordPress.org Forums:
    Could you please send me the 2.09 version via e-mail or give me download link.…

    1 year ago

  • Posted a reply to Cryptowoo collision, on the site WordPress.org Forums:
    The latest version, but same problem was on WC 3.3.x. I update to the latest…

    1 year ago

  • Posted a reply to Cryptowoo collision, on the site WordPress.org Forums:
    2018-06-17T15:55:14+00:00 CRITICAL Uncaught Error: Call to undefined function mycryptocheckout\ecommerce\woocommerce\woocommerce_settings_get_option() in /data/web/virtuals/182519/virtual/www/wp-content/plugins/mycryptocheckout/src/ecommerce/woocommerce/WooCommerce.php:50 Stack trace: #0 /data/web/virtuals/182519/virtual/www/wp-content/plugins/mycryptocheckout/src/ecommerce/woocommerce/WC_Gateway_MyCryptoCheckout.php(256):…

    1 year ago

  • Created a topic, Cryptowoo collision, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, few days ago I've updated both Mycryptocheckout an…

    1 year ago

  • Created a topic, Awesome!, on the site WordPress.org Forums:
    For ETH and erc20 tokens, ZEC, BTG, etc. probably the …

    1 year ago

  • Posted a reply to Cache plugins, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @calebergh, I've tried wipe Comet Cache but it wasn't working well. But it should…

    2 years ago

  • Posted a reply to Load on specific pages, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, I was using simple google recaptcha and it was calling scripts only on pages…

    2 years ago

  • Created a topic, Comet Cache Pro Auto Cache Engine No Slimstat, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm using Comet Cache Pro it was working good, but…

    2 years ago

  • Posted a reply to Design three break menu structure, on the site WordPress.org Forums:
    Oh ok. I didn't know the !important is not using in AMP or anymore at…

    2 years ago

  • Posted a reply to Lazy load images, on the site WordPress.org Forums:
    I have minified images before upload. But lazy load is much better than minified images.…

    2 years ago

  • Created a topic, Design three break menu structure, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again :D I was using design two, but design three i…

    2 years ago

  • Posted a reply to https version of site fails verification, on the site WordPress.org Forums:
    My site using SSL and there is no problem with AMP pages.

    2 years ago

  • Created a topic, Lazy load images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm having problem with lazy load images on AMP pa…

    2 years ago

  • Posted a reply to Best reCaptcha, on the site WordPress.org Forums:
    Will you add support for the new invisble recaptcha?

    2 years ago

  • Created a topic, Load on specific pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was wondering if you could add support for loadi…

    2 years ago

  • Created a topic, Cache plugins, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've tried Comet Cache and WP Super Cache but if t…

    2 years ago

  • Posted a reply to Can’t load plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I found the problem, my bad! I put code to defer all js in functions.php…

    2 years ago

  • Created a topic, Can’t load plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have problem with plugin. It only says "Loading.…

    2 years ago

  • Created a topic, Best reCaptcha, on the site WordPress.org Forums:
    So far best plugin with reCaptcha. Simple and working!

    3 years ago

  • Created a topic, Love it!, on the site WordPress.org Forums:
    I was using Hummingbird, but latest updates with minif…

    3 years ago

  • Created a topic, Shortcodes Ultimate Gallery Open Image URL Instead Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've got problem with SU plugin especially with ga…

    3 years ago

  • Posted a reply to Organization Logo problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, now it's working perfect. Yeah I lost images in articles and pages but never…

    3 years ago

  • Posted a reply to Organization Logo problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I didn't receive any update. I still have the problem.

    3 years ago

  • Created a topic, Organization Logo problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I can't save Organization Logo. I can select image…

    3 years ago

  • Created a topic, All in One SEO and sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the new vesrion is not working with All in One SEO…

    3 years ago