WordPress.org

Profiles

mattcav

Profile picture of mattcav
  • Member Since: June 24th, 2009
  • @mattcav on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Working directly with facebook item comments, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I was investigating about the same problem. Found something?

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: BuddyPress Registration Options] How to fix it for BuddyPress 1.5, on the site WordPress Support Forums:
    That's my code. Try to upload it on your /plugins/bp-registration-options/ folder and let me know.…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: BuddyPress Registration Options] How to fix it for BuddyPress 1.5, on the site WordPress Support Forums:
    well... I've followed the rslayer's suggestions and simply it works. Actually, this solution is just…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: BuddyPress Registration Options] How to fix it for BuddyPress 1.5, on the site WordPress Support Forums:
    For me works. If someone have a question, I'm here trying to solve it.

    5 years ago

  • Posted a reply to Page hangs at "Select or enter gallery", on the site WordPress Support Forums:
    @siloso, have you wp supercache plugin installed, active or not active? If yes, delete it…

    5 years ago

  • Posted a reply to Page hangs at "Select or enter gallery", on the site WordPress Support Forums:
    SOLVED! it was a conflict with SuperCache Plugin. NextGen Gallery works fine, do the request…

    5 years ago

  • Posted a reply to Page hangs at "Select or enter gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much Sidtheduck. Now I'm working on it with Alex Rabe: I hope…

    5 years ago

  • Posted a reply to Page hangs at "Select or enter gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I've just updated to 1.8.3, but the problem still here.

    5 years ago

  • Posted a reply to Page hangs at "Select or enter gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Still no solution for this problem. I've got a test environment (using another domain, same…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WooTumblog] Divide by Zero, on the site WordPress Support Forums:
    same problem

    5 years ago

  • Posted a reply to wp.com highlander comments - plugin?, on the site WordPress Support Forums:
    Will be great have something similar for our wp multisite communities!

    5 years ago

  • Posted a reply to Page hangs at "Select or enter gallery", on the site WordPress Support Forums:
    @sidtheduck, thank you for you reply! Well, my goal is to get all the galleries…

    5 years ago

  • Posted a reply to Page hangs at "Select or enter gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I've tried with tish patch, but doesn't works for me (as above, the swirling…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Geo Mashup] Filter pins by taxonomy terms, on the site WordPress Support Forums:
    I'm using v1.4 and this code: <?php echo GeoMashup::map('map_content=global&map_post_type=yourCPTname') ?> Now the global map displays…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Vote It Up] Show top voted post in index page, on the site WordPress Support Forums:
    I use this hack on a /category page. I have deleted the loop: <?php if…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Vote It Up] Show top voted post in index page, on the site WordPress Support Forums:
    wonderful hack...but I have a problem: my vote-it-up posts are in a specific category (IE:…

    6 years ago

  • Posted a reply to Category Feeds Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    i'm experimenting the same problem. I want to put a permalink inside the category template,…

    7 years ago

  • Posted a reply to Pretty permalinks only show homepage, on the site WordPress Support Forums:
    that's the strange: my theme has a 404.php, and it's working well if you make…

    7 years ago

  • Posted a reply to Pretty permalinks only show homepage, on the site WordPress Support Forums:
    same problem: customizing my theme, all links, with one of permalink mode on, don't works.…

    7 years ago