WordPress.org

Profiles

mattb3476

Profile picture of mattb3476
  • Member Since: November 21st, 2011
  • @mattb3476 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to something's hanging in my console and it's slowing the page load, on the site WordPress Support Forums:
    just a follow up, this was some kind of chrome / chromecast extension error. not…

    1 year ago

  • Posted a reply to my server provider disabled xmlrpc.php. what do i do now?, on the site WordPress Support Forums:
    just a follow up. i did leave my hosting provider, because they told me not…

    1 year ago

  • Created a topic, Mega Menu dropdown not available in Menus > Menu Stucture, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to something's hanging in my console and it's slowing the page load, on the site WordPress Support Forums:
    i missed some stuff in the console. here's more. http://mattbowman.com/media/wp-ytube-forum02.png

    1 year ago

  • Created a topic, something's hanging in my console and it's slowing the page load, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, my server provider disabled xmlrpc.php. what do i do now?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to problems styling lightbox for youtube videos, on the site WordPress Support Forums:
    i emailed. just a note, my question applies to the free plugin, too. the only…

    1 year ago

  • Posted a reply to problems styling lightbox for youtube videos, on the site WordPress Support Forums:
    look at that class!

    1 year ago

  • Posted a reply to problems styling lightbox for youtube videos, on the site WordPress Support Forums:
    where is it?!

    1 year ago

  • Created a topic, problems styling lightbox for youtube videos, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to [Plugin: Category Posts Widget] Thumbnail not working, on the site WordPress Support Forums:
    wacka wacka http://mattbowman.com/video-gallery (it's demo-ed in the footer) 2012-10

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Category Posts Widget] Thumbnail not working, on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I did, you. It's better than Category Post's image capabilities anyways. Better like…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Category Posts Widget] Thumbnail not working, on the site WordPress Support Forums:
    Imma gonna bump this up. Anyone have general advice for those of us for whom…

    4 years ago

  • Posted a reply to Academica theme - skideshow question, on the site WordPress Support Forums:
    Everything I learned is laid out as best I could in the WPZOOM support forums.…

    5 years ago

  • Posted a reply to WPZOOM Academica Homepage Slideshow question, on the site WordPress Support Forums:
    Everything I learned is laid out as best I could in the WPZOOM support forums.…

    5 years ago

  • Posted a reply to Academica theme - skideshow question, on the site WordPress Support Forums:
    I had the problem / confusion. I posted in the WPZOOM help forums and a…

    5 years ago

  • Posted a reply to WPZOOM Academica Homepage Slideshow question, on the site WordPress Support Forums:
    I had the problem / confusion saz25 first mentioned. I posted in the WPZOOM help…

    5 years ago

  • Posted a reply to No slideshow in freshly installed theme, on the site WordPress Support Forums:
    I had the problem / confusion zynov first mentioned. I posted in the WPZOOM help…

    5 years ago