WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: March 14th, 2005
  • @matt_g on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Aliased domains being redirected (by wordpress?), on the site WordPress Support Forums:
    Well, for what it's worth, I still don't know WHY this is happening, but I…

    2 months ago

  • Created a topic, Aliased domains being redirected (by wordpress?), on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to [Plugin: Shadowbox JS] deactivate Shadowbox in selected galleries, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matt, Would you mind detailing how to disable shadowbox for galleries, so that it…

    4 years ago

  • Posted a reply to add class to anchor in next_post_link & previous_post_link, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response. Strangely enough, after pulling my hair out on dozens of combinations,…

    5 years ago

  • Created a topic, add class to anchor in next_post_link & previous_post_link, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Limit if is_home / is_frontpage to the first page worth of posts, on the site WordPress Support Forums:
    Woot! all working. much appreciated :) cheers mattg.

    7 years ago

  • Created a topic, Limit if is_home / is_frontpage to the first page worth of posts, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to Archives Month as nestled list in year, on the site WordPress Support Forums:
    hmm, thanks, but it doesn't seem to work as needed - it just presents them…

    7 years ago

  • Created a topic, Archives Month as nestled list in year, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to Blank page, no HTML nothing during install.php, on the site WordPress Support Forums:
    OK Found the problem - during the FTP transfer to the server, a whole bunch…

    12 years ago

  • Posted a reply to Blank page, no HTML nothing during install.php, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Kiddeath, Cheers for that - I've contacted my host's support people to see if…

    12 years ago

  • Posted a reply to Blank page, no HTML nothing during install.php, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've tried installing both WordPress 1.2 and 1.5 at my host and neither will…

    12 years ago