WordPress.org

Profiles

MaruscaGabriel

Profile picture of MaruscaGabriel
  • Member Since: October 24th, 2013
  • marusca.eu
  • Find me on:

  • Posted a reply to "After I log in, it redirects me to homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, dwinden! I totally forgot that I activate away mode :) My bad. Best…

    3 hours ago

  • Posted a reply to "client denied by server configuration in my error.log", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your suggestions dwinden. You were right. This has nothing to do with…

    14 hours ago

  • Created a topic, After I log in, it redirects me to homepage, on the site WordPress Support Forums

    14 hours ago

  • Created a topic, client denied by server configuration in my error.log, on the site WordPress Support Forums

    1 day ago

  • Posted a reply to "403 forbidden error", on the site WordPress Support Forums:
    No problem nhowarth. I'm glad that worked.

    1 week ago

  • Posted a reply to "403 forbidden error", on the site WordPress Support Forums:
    I worked this out by changing the options from Disk Enhanced to Disk Basic. I…

    2 weeks ago

  • Created a topic, 403 forbidden error, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "W3 total Cache creates 403", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Did you manage to make this work? I just install W3 Total Cache and…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Stop loading front.css", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind:) I work it out.

    2 weeks ago

  • Created a topic, Stop loading front.css, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Images don't show in Safari Browser", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you again David. All the best.

    2 months ago

  • Created a topic, Amazing Plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Images don't show in Safari Browser", on the site WordPress Support Forums:
    One more question David, There is a way to compress the image or download automatically…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Images don't show in Safari Browser", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, Thank you for your help. You were right, that image worked. The website…

    2 months ago

  • Created a topic, Images don't show in Safari Browser, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Hide backend area logged me out for good...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Gerroald, I just figured out a moment ago. mod_rewrite was disable on my server.…

    2 months ago

  • Created a topic, Hide backend area logged me out for good..., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Samsung Galaxy Tab", on the site WordPress Support Forums:
    Hi James, Thanks again. I was testing on Google Chrome browser on a PC. So…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Samsung Galaxy Tab", on the site WordPress Support Forums:
    Hi James, Thank you. I hope they'll accept the patch and you will release the…

    4 months ago

  • Created a topic, Samsung Galaxy Tab, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Incompatibility with Genesis Responsive Slider", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Joana. I try your suggestions, but, unfortunately, doesn't work. I also ask on…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Incompatibility with Genesis Responsive Slider", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joana, First of all, I'm sorry that I intervene here. I am a bit…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Incompatibility with Genesis Framework?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joe, Thanks again. Here is my code from the functions.php that display the loop…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Incompatibility with Genesis Framework?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joe, Thank you for your answer. Unfortunately doesn't work. I create the type of…

    5 months ago

  • Created a topic, Incompatibility with Genesis Framework?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Home page description not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect. Thanks!

    5 months ago

  • Posted a reply to "Home page description not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Looking forward for the bugfix release. Thanks Peter.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Home page description not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Peter, I have the same problem after the update. I have a custom home…

    5 months ago

  • Created a topic, Login Problem after the update., on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Error on "Add Plugins" page", on the site WordPress Support Forums:
    It works now. Slow, but it works.

    12 months ago

  • Posted a reply to "this what i see when i try to share my website links on Facebook after all one", on the site WordPress Support Forums:
    It seems is a Facebook issue: https://developers.facebook.com/bugs/759289667443443/

    12 months ago

  • Posted a reply to "og:image don't appear on Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again and thanks for your patience and time. It seems is a Facebook issue:…

    12 months ago

  • Created a topic, Error on "Add Plugins" page, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Facebook "blank link preview" after update to WP 4", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem!

    12 months ago

  • Posted a reply to "this what i see when i try to share my website links on Facebook after all one", on the site WordPress Support Forums:
    Alaanassar is right. I reply to you here.

    12 months ago

  • Posted a reply to "og:image don't appear on Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    As I wrote above, only on one post (last post of the website: https://wallwidehd.com/derrick-rose-2014-usa-basketball-wallpaper/ )…

    12 months ago

  • Posted a reply to "this what i see when i try to share my website links on Facebook after all one", on the site WordPress Support Forums:
    It seams is a general problem. On all my websites using AIOSP I have the…

    12 months ago

  • Posted a reply to "og:image don't appear on Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thank you for you fast response. I notice that the problem is not only…

    12 months ago

  • Created a topic, og:image don't appear on Facebook, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Issues connecting to Tumblr when in Image Post", on the site WordPress Support Forums:
    I solve the problem, in my part at least. iThemes Security Plugin add this line…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Issues connecting to Tumblr when in Image Post", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. error 400 on post to Tumblr. Coincidence or not I…

    12 months ago

  • Posted a reply to "HTTPS problem", on the site WordPress Support Forums:
    Your update solve the issue. Thank you!!!! Keep up the good work. Best Regards, Gabriel

    12 months ago

  • Created a topic, HTTPS problem, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, The best!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Third ad code doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    I solve it. There is a problem with [adblockingdetector id="1"] I use it and don't…

    1 year ago

  • Created a topic, Third ad code doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Works Great!!!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, ERROR! .htaccess file, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Add Media" issue after the new update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks James. I re-install your plugin and it's working now. No more infinit loading in…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Add Media" issue after the new update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi James, Thank you for your answers and suggestions. I edit my post from a…

    1 year ago