WordPress.org

Profiles

marshalljohns

Profile picture of marshalljohns
  • Member Since: June 14th, 2011
  • @marshalljohns on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Uploading Image HTTP errors and failure to save image editing, on the site WordPress Support Forums:
    yes of course. I use a child theme also. Taylor if you are not using…

    2 months ago

  • Posted a reply to Uploading Image HTTP errors and failure to save image editing, on the site WordPress Support Forums:
    Taylor i'm not a developer so keep that in mind... go to Appearance in your…

    2 months ago

  • Posted a reply to Uploading Image HTTP errors and failure to save image editing, on the site WordPress Support Forums:
    this is working so far https://wordpress.org/support/topic/http-error-when-trying-to-upload-certain-images?replies=13

    2 months ago

  • Posted a reply to Uploading Image HTTP errors and failure to save image editing, on the site WordPress Support Forums:
    i am having this exact same problem. tried all of the ideas listed above and…

    2 months ago

  • Created a topic, Working Good, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Banned Users not banned, on the site WordPress Support Forums:
    Hi i have this issue. iThemes is writing to .htaccess properly but the referral traffic…

    1 year ago

  • Posted a reply to Images not publishing, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for support. for anyone in the future... i was clicking the check mark thinking…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images not publishing, on the site WordPress Support Forums:
    i opened a ticket. thanks for the help

    2 years ago

  • Created a topic, Images not publishing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, restrict post without hiding it, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Insert an image button not working, on the site WordPress Support Forums:
    ok for anyone out there looking over and over for an answer to this like…

    5 years ago

  • Posted a reply to visual editor gone after php upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    ok for anyone out there looking over and over for an answer to this like…

    5 years ago

  • Posted a reply to Upload Media button not working, on the site WordPress Support Forums:
    ok for anyone out there looking over and over for an answer to this like…

    5 years ago

  • Posted a reply to Pictures missing, on the site WordPress Support Forums:
    ok for anyone out there looking over and over for an answer to this like…

    5 years ago

  • Posted a reply to Add an Image in post not working on upgrade to 3.1.3, on the site WordPress Support Forums:
    Same problems here. Any help here?

    5 years ago

  • Posted a reply to Insert an image button not working, on the site WordPress Support Forums:
    How did you fix it! i have the same poblem

    5 years ago

  • Posted a reply to visual editor gone after php upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    what about buttons not working. my upload media buttons are not working at all so…

    5 years ago

  • Created a topic, visual editor gone after php upgrade, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Upload Media button not working, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Pictures missing, on the site WordPress Support Forums:
    still having tons of trouble. anyone?

    5 years ago

  • Created a topic, Pictures missing, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago