WordPress.org

Profiles

Mark Waters

Profile picture of Mark Waters
  • Member Since: November 15th, 2009
  • La Chapelle-Baton , 86250 , France
  • Find me on:

Bio/Description

http://about.me/markwaters

  • Created a new ticket, #29917, in Core Trac:
    All posts show as (no title) after migration

    8 months ago

  • Created a topic, Perfect, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, OpenStreetMap instead ?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Images no longer post after WordPress 3.8.2 upgrade.", on the site WordPress Support Forums:
    After a couple of weeks testing different mail clients and image manipulation applications on android…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Images no longer post after WordPress 3.8.2 upgrade.", on the site WordPress Support Forums:
    I downloaded and installed WordPress 3.8.1 over 3.8.2 and Postie is now posting images correctly…

    1 year ago

  • Created a topic, Images no longer post after WordPress 3.8.2 upgrade., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Support for Post Formats ?", on the site WordPress Support Forums:
    thanks @etruel

    1 year ago

  • Posted a reply to "Don't work feed", on the site WordPress Support Forums:
    Downgraded to wpematico 1.1.7 and seeing the same errors as 1.1.8

    2 years ago

  • Posted a reply to "Don't work feed", on the site WordPress Support Forums:
    I am seeing the same errors now too. wpematico had been working perfectly up until…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Support for Post Formats ?", on the site WordPress Support Forums:
    @chicchera Thanks. http://wordpress.org/support/topic/post-status I'll see if I can implement that.

    2 years ago

  • Created a topic, Support for Post Formats ?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "All posts show as (no title) after DB restore", on the site WordPress Support Forums:
    I just suffered this same issue and thought I'd lost years of posts , luckily…

    2 years ago

  • Created a topic, PHP 5.4 compatible ?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Foursquare feed", on the site WordPress Support Forums:
    Solved - installed this :- http://wordpress.org/extend/plugins/keyring-social-importers/

    2 years ago

  • Created a topic, Foursquare feed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[workaround] campaign failing to run", on the site WordPress Support Forums:
    Update , spoke too soon. The campaign runs once after duplicating or even just saving…

    2 years ago

  • Created a topic, [workaround] campaign failing to run, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tags not generating", on the site WordPress Support Forums:
    great , thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tags not generating", on the site WordPress Support Forums:
    I am running version 1.1.4 R1 on wordpress 3.5.1 and tags are not working for…

    2 years ago

  • Created a topic, Perfect, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Perfect, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Importer] Second Import fails, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a new ticket, #1403, in Plugins Trac:
    WordPress Importer fails after first import

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Twitter Tools] patch for native RT support", on the site WordPress Support Forums:
    perfect , just what I was looking for! thanks joe.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Main changes in V. 1.3.1 ??", on the site WordPress Support Forums:
    http://themes.svn.wordpress.org/p2/1.3.1/readme.txt

    4 years ago

  • Created a new ticket, #18034, in Core Trac:
    Incorrect URL for second page of search results

    4 years ago

  • Created a topic, network upgrade failing on ssl only site with self-singed cert, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] BuddyPress not being sent from CDN", on the site WordPress Support Forums:
    I will keep up-to-date with the development releases and tell you how it improves with…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] BuddyPress not being sent from CDN", on the site WordPress Support Forums:
    yes , using the development version of w3 total cache as its released. I have…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] BuddyPress not being sent from CDN, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "P2 theme causing very high admin-ajax.php usage", on the site WordPress Support Forums:
    I have now upgraded to P2 version 1.1.3 and still using WPMU 2.8.6 Now each…

    5 years ago

  • Posted a reply to "P2 version 1.1 released on WP.com...when is it in the Theme repository?", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked it out of the svn repository with :- svn co http://svn.automattic.com/wpcom-themes/p2

    6 years ago

  • Posted a reply to "P2 theme causing very high admin-ajax.php usage", on the site WordPress Support Forums:
    OK , well the constant refreshing doesn't appear to be a problem at the moment…

    6 years ago

  • Posted a reply to "P2 theme causing very high admin-ajax.php usage", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks smallwei , I am using tail to watch the logs via ssh. Our apache2…

    6 years ago

  • Posted a reply to "P2 theme causing very high admin-ajax.php usage", on the site WordPress Support Forums:
    I have changed the updateRate from 30000 (30 seconds) to 3600000 (1 hour) but can…

    6 years ago

  • WPeMatico

    User rating