WordPress.org

Profiles

markgelo

  • Member Since: April 17th, 2013
  • @markgelo on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Multiple Blogger Account not working, on the site WordPress.org Forums:
    it's not working, i already disabled everything, when i unlocked google everything working fine, but…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Multiple Blogger Account not working, on the site WordPress.org Forums:
    anyone?? pls help!!

    1 month ago

  • Posted a reply to Multiple Blogger Account not working, on the site WordPress.org Forums:
    http://i.imgur.com/OP1K9PV.png

    2 months ago

  • Created a topic, Multiple Blogger Account not working, on the site WordPress.org Forums:
    i always get this error, when i unlocked device everyt…

    2 months ago

  • Posted a reply to Already delete this plugin but i have lot’s 404 error in WMT, on the site WordPress.org Forums:
    ok something bad happened. after this lot's of post of mine has been de indexed…

    5 months ago

  • Posted a reply to Already delete this plugin but i have lot’s 404 error in WMT, on the site WordPress.org Forums:
    ok thanks. let's see if this will fix that 404 error problem.

    6 months ago

  • Posted a reply to Already delete this plugin but i have lot’s 404 error in WMT, on the site WordPress.org Forums:
    http://imgur.com/a/GsVMJ http://imgur.com/a/fzHLK

    6 months ago

  • Posted a reply to Already delete this plugin but i have lot’s 404 error in WMT, on the site WordPress.org Forums:
    http://imgur.com/oVCVFyB here is URL PARAMETER, how to edit?

    6 months ago

  • Created a topic, Already delete this plugin but i have lot’s 404 error in WMT, on the site WordPress.org Forums:
    Already delete this plugin FOR A YEAR NOW but i have l…

    6 months ago

  • Posted a reply to Blogger problem after update, on the site WordPress.org Forums:
    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2017-01-07 11:49:52 [Error] => Login/Connection Error:…

    8 months ago

  • Posted a reply to Blogger problem after update, on the site WordPress.org Forums:
    new problem Testing ... Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2017-01-07 10:37:04…

    8 months ago

  • Posted a reply to Blogger problem after update, on the site WordPress.org Forums:
    i mean it broke my server. my websites are not working anynore!

    8 months ago

  • Posted a reply to Blogger problem after update, on the site WordPress.org Forums:
    new upgrade broke my hosting. tsk!

    8 months ago

  • Posted a reply to Blogger problem after update, on the site WordPress.org Forums:
    pls help!! i removed my blogger accounts, and when i try to add again, the…

    9 months ago

  • Posted a reply to Blogger problem after update, on the site WordPress.org Forums:
    here: http://imgur.com/a/2PKQ4

    9 months ago

  • Posted a reply to Blogger problem after update, on the site WordPress.org Forums:
    blogger ID is correct, this happened after updates

    9 months ago

  • Created a topic, Blogger problem after update, on the site WordPress.org Forums:
    here is the screenshot. http://imgur.com/a/fPRhJ

    9 months ago

  • Created a topic, errror on wordpress, on the site WordPress.org Forums:
    every time i click wordpress this error always appear,…

    10 months ago

  • Created a topic, Sitemap generation, on the site WordPress.org Forums:
    can't generate sitemap. it's been 8 hrs and still no g…

    11 months ago

  • Posted a reply to WordPress 4.6 broke SNAP, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks working now :)

    1 year ago

  • Posted a reply to WordPress 4.6 broke SNAP, on the site WordPress Support Forums:
    not working on me. blogger error Error: {“error”:{“code”:-32000,”message”:”XSRF token validation”}} Error: {“error”:{“code”:-32000,”message”:”XSRF token validation”}}

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem after 3.6.7 release, on the site WordPress Support Forums:
    pls fix again. not working again.

    1 year ago

  • Posted a reply to WordPress 4.6 broke SNAP, on the site WordPress Support Forums:
    pls update your plugin again.

    1 year ago

  • Posted a reply to Media library all grey but images working, on the site WordPress Support Forums:
    solution. just optimized your database.

    1 year ago

  • Created a topic, Website completely gone on google search., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Media library all grey but images working, on the site WordPress Support Forums:
    Did u fixed this problem?

    1 year ago

  • Created a topic, Media library all grey but images working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Compatible with Genesis 2.3.0?, on the site WordPress Support Forums:
    i'm only using the base framework, and it looks not good., old version is much…

    1 year ago

  • Posted a reply to Help, on the site WordPress Support Forums:
    i already solved this problem. thanks

    1 year ago

  • Created a topic, i Can't activate the plugin., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Please help me., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Help, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Webmaster errors Please help!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Not working please help!, on the site WordPress Support Forums:
    thank you, fixed for image is working, and also i tried fixed for font and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not working please help!, on the site WordPress Support Forums:
    please take a look at this. http://apkone.net/crusaders-quest-apk-download/amp/

    2 years ago

  • Posted a reply to Not working please help!, on the site WordPress Support Forums:
    i saw that you guys update the plugins., screenshot above is now fixed but images…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not working please help!, on the site WordPress Support Forums:
    yeah, we really need help. :(

    2 years ago

  • Created a topic, Not working please help!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Any plugin the will hide links in specific Posts for guest, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Help me i have lots of error on webmaster , CRAWL ERROR, on the site WordPress Support Forums:
    how can i redirect this url http://apkone.net/dr-panda-firefighters-v1-0-apk-full-android-games/apkone.net to this url http://apkone.net/dr-panda-firefighters-v1-0-apk-full-android-games/ can u help me?…

    2 years ago

  • Created a topic, Help me about tags!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Help me i have lots of error on webmaster , CRAWL ERROR, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Error in sitemap-tax-post_tag.xml, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Option to auto post previous blog post, on the site WordPress Support Forums:
    ok, never mine this post!! i got it :) thank you.

    2 years ago

  • Created a topic, Option to auto post previous blog post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to make first image featured image w/o uploading on server?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to i moved my domain to another domain, gets error!!, on the site WordPress Support Forums:
    i have blocked Url on my website that's whu it's not posting!!! :) thank you…

    2 years ago

  • Posted a reply to i moved my domain to another domain, gets error!!, on the site WordPress Support Forums:
    ok i fixed all the problem thank you :)

    2 years ago

  • Posted a reply to i moved my domain to another domain, gets error!!, on the site WordPress Support Forums:
    @warez working fine now. i used this https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object/ but my other domain can't fix that…

    2 years ago

  • Posted a reply to i moved my domain to another domain, gets error!!, on the site WordPress Support Forums:
    @warez yeah my website is fine but when i post that link on facebook you…

    2 years ago