WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 30th, 2018
  • Location: Warmenhuizen
  • Website: https://www.httpmarketing.nl
  • Job Title: Directeur / Eigenaar
  • Employer: Httpmarketing seo specialist
  • Find me on:

Bio

SEO Bureau Nederland

Mathé Hoogeboom, eigenaar en oprichter van Mediacontact 2004, Vanaf 1996 tot 2004 werkzaam geweest bij AVD Internet Service te Heemskerk. Gespecialiseerd in online marketing met als niche en specialisatie SEO.

Tevens hebben wij ervaren webdesign en developers in huis die uw website een professionele uitstraling geven. Ook voor hosting en domeinregistratie kunt u bij Mediacontact terecht en zijn wij o.a. lid van SIDN de stichting domein registratie Nederland. Onze servers zijn ondergebracht in het modernste datacenter van Nederland ( Co located servers, VPS Hosting en high end dedicated servers ).

Ook voor migratie van uw wordpress website en verhuizing kunt u aan onze specialisten overlaten.
Wij hebben 3 zeer ervaren wordpress developers die alle mogelijkheden van de CMS kennen. Met name het maximaliseren van de performance en veiligheid issues staan voorop. Letwel optimalisatie van een wordpress site gaat verder dan een Yoast plugin installeren!!

Herkent u zich ook als ondernemer? Die worstelt met het probleem zich eigenlijk op de kerntaken van het bedrijf te willen richten, maar ook weet dat voor continuïteit of groei meer moet gebeuren. Uw sector groeit maar uw bedrijf achter blijft. Wat doen zij anders?

U realiseert zich, dat uw bedrijf kansen laat liggen en eigenlijk meer online zichtbaar moet zijn. Dit uiteraard met de juiste professionele uitstraling, response mogelijkheid en online vindbaar zijn voor uw doelgroep! Ons internetbureau heeft alle expertise in huis.

Httpmarketing al 17 jaar leading, bewezen topresultaten en ruim 250 tevreden klanten! Mede door persoonlijke aandacht voor al onze klanten en realisatie doelstelling! Neem vandaag nog contact op met één van onze internetmarketing & seo specialisten, voor een geheel gratis vrijblijvend advies!

Interests

SEO, Online marketing, E-business, Webdesign, WordPress, Web development, Google, Linkbuilding, Online promotie, SEA, Blog

WordPress Origin Story

Wij zijn o.a. een hosting bedrijf die natuurlijk niet om wordpress heen kan. Via onze professionele Plesk administrator bieden wij eenvoudige installatie en update mogelijkheden voor iedere wordpress website eigenaar. De vele aangeboden templates en beschikbare plugins bieden de mogelijkheid snel een basis website te maken. Ook de integratie met webshops als woocommerce is goed geregeld. ook woocommerce themes worden in grote aantallen aangeboden.