WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 21st, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Last update broke dashboard admin access, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @northernbeacheswebsites i've done that you suggested me and installed and activated your plugin shared.(…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Last update broke dashboard admin access, on the site WordPress.org Forums:
    @northernbeacheswebsites i do not manage cache and i've tried to use your plugin version shared…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Last upgrade broke access, on the site WordPress.org Forums:
    With your last upgrade the admins lost theirs privileg…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Non รจ possibile utilizzare il plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Avendo seguito le istruzioni in https://www.webinstant…

    2 months ago

  • Created a topic, Where to found the subscribed and how to send mails to them?, on the site WordPress.org Forums:
    How written in title i'm using this plug in that apper…

    2 months ago

  • Posted a reply to Subscribed to waiting list page, on the site WordPress.org Forums:
    Me also do not found where to see this info and also how to send…

    2 months ago

  • Posted a reply to Emails not sending, on the site WordPress.org Forums:
    I do not think that a manual action could be very useful but if your…

    2 months ago

  • Created a topic, How to hidden a section if empty, on the site WordPress.org Forums:
    I'm in trouble to found how to hidden a title for a CF…

    2 months ago

  • Posted a reply to Button not appear or not work, on the site WordPress.org Forums:
    @excelfin yes it is and i've had also to send credential administative access to support…

    3 months ago

  • Created a topic, Button not appear, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i've installed and configured plug in to can ha…

    3 months ago

  • Posted a reply to Not work and impossibile to set, on the site WordPress.org Forums:
    Sent

    3 months ago

  • Created a topic, Not work and impossibile to set, on the site WordPress.org Forums:
    Bad plug in . Not work and it not appera nothing on pa…

    3 months ago

  • Posted a reply to Very helpful, on the site WordPress.org Forums:
    @aahulsebos for example the policy document not present in free version also to translate all…

    4 months ago

  • Posted a reply to Breaks Advanced Custom Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Now there is the same bug and in the past days i've wordked without any…

    7 months ago

  • Posted a reply to Issue with ACF plugin and Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    No one answe to this problem? I'm in the same situation

    7 months ago

  • Created a topic, Finally Here, on the site WordPress.org Forums:
    It was from too may time not present on official repo.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Scroll Page with section inside, on the site WordPress.org Forums:
    here the link of an example site https://biosociale.it/ with 8 sections that i'd like to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Scroll Page with section inside, on the site WordPress.org Forums:
    mmhh how do you tihin that it can work? I've a single page site with…

    7 months ago

  • Posted a reply to Scroll Page with section inside, on the site WordPress.org Forums:
    Sigh Sigh . Thank You :(

    7 months ago

  • Created a topic, Scroll Page with section inside, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thank you for your work and great plug in. I've…

    7 months ago

  • Created a topic, Fifth star when…, on the site WordPress.org Forums:
    This wonderful page builder will give a real and total…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not recording leads, on the site WordPress.org Forums:
    @yonifre have you thought about some solutions for these problems ? I'd like very much…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not recording leads, on the site WordPress.org Forums:
    YEP.. Good work thank You For the duplicate info that are inserted in both forms…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not recording leads, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i've tried but the result is that the page is empty but if i…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not recording leads, on the site WordPress.org Forums:
    @teddypetcu @nease the the last updateha solevd partially my problems. now i see the field…

    8 months ago

  • Posted a reply to Can we change Title Leads (Lead #50) to dynamical name, on the site WordPress.org Forums:
    +1 me too

    8 months ago

  • Posted a reply to lenix elementor leads addon do not work, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, After your message has arrived a plug in update that's solved the problem

    8 months ago

  • Created a topic, lenix elementor leads addon do not work, on the site WordPress.org Forums:
    I've followed your faq ( https://docs.elementor.com/ar…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not recording leads, on the site WordPress.org Forums:
    @yonifre others problems are that if i have two forms in the same page i…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not recording leads, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @yonifre i can not give you ftp access because there are all other sites…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not recording leads, on the site WordPress.org Forums:
    @teddypetcu reading the post there are a lot of people that have teh same problem.…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not recording leads, on the site WordPress.org Forums:
    last version installed and same problem. I see only the number of leads but not…

    8 months ago

  • Created a topic, Bad Support, on the site WordPress.org Forums:
    I'me very disappointed about the NOT assistance and no…

    10 months ago

  • Posted a reply to no support, on the site WordPress.org Forums:
    It's true, Support is not good .

    10 months ago

  • Posted a reply to Esto ya no es gratis, on the site WordPress.org Forums:
    Es verdad :( no es una buena imagen

    10 months ago

  • Posted a reply to Conflict with AMP Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Is a normal situation :( No support and too many problems. I consider to change…

    10 months ago

  • Posted a reply to Error across top page of website, on the site WordPress.org Forums:
    Try to activate the elementor safe mode and deactivate the wordpress debug mode

    10 months ago

  • Posted a reply to Pop Up Position, on the site WordPress.org Forums:
    Thank You i hope to receive asap this update Bye

    11 months ago

  • Created a topic, Pop Up Position, on the site WordPress.org Forums:
    hello, is possibile to move the pop up position of pop…

    11 months ago

  • Posted a reply to Image on browser, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @onesignal thank you but i do not forund how to set the image that…

    11 months ago

  • Posted a reply to Image on browser, on the site WordPress.org Forums:
    @onesignalmay be i've not weel explained. I do not mean the featured image but i'm…

    11 months ago

  • Posted a reply to “Add website to home screen” notification not appearing on all mobile devices., on the site WordPress.org Forums:
    @jgevers what do you mean with mixed up plug ins ?

    11 months ago

  • Created a topic, notify on specific categoy, on the site WordPress.org Forums:
    hello, I've configured the notify and appear to work ,…

    11 months ago

  • Created a topic, Image on browser, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, how can i manage the image realted on the popup…

    11 months ago

  • Posted a reply to SuperPWA 1.8 – Push Notifications with OneSignal, on the site WordPress.org Forums:
    How can i manage the icon for desktop and why i do not receive notify…

    11 months ago

  • Posted a reply to Problems with plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry but also for me not work :( hoping taht will be ok for next…

    12 months ago

  • Posted a reply to Disappointed about assistance and bug, on the site WordPress.org Forums:
    Thank You andrew for your reply. i think that is not a correct support to…

    12 months ago

  • Posted a reply to Problems with plugin, on the site WordPress.org Forums:
    here the console results --> Failed to load resource: the server responded with a status…

    12 months ago

  • Created a topic, Disappointed about assistance and bug, on the site WordPress.org Forums:
    I've installed and configured it and it work perfectly…

    12 months ago

  • Posted a reply to Problems with plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I've a similar problem. After to have installed it work perfect but it's imposibile to…

    12 months ago