WordPress.org

Profiles

mariavibe

Profile picture of mariavibe
  • Member Since: November 18th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Adding a link to a swf banner", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much Guust! I'll definitely have a go with those settings next time…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adding a link to a swf banner", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much for your answers :) I have not been able to get the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adding a link to a swf banner", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Guust - did you manage to add a fallback image? Do you care to…

    2 months ago

  • Created a topic, Flash banner settings how-to?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail in grid breaks dimensions when resizing browser", on the site WordPress Support Forums:
    alchymyth - thank you so much! I can't believe it was that simple... Just uploaded…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail in grid breaks dimensions when resizing browser", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again Martin :) I'm trying to avoid cropping the image BEFORE upload. I believe…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail in grid breaks dimensions when resizing browser", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Martin, thanks for taking the extra look - yes, when resized it's 6px higher.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail in grid breaks dimensions when resizing browser", on the site WordPress Support Forums:
    Here's a screenshot in my onedrive folder: http://1drv.ms/1HhpWcZ - you can see the difference at…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail in grid breaks dimensions when resizing browser", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Martin, thank you so much for taking the time to look! :) That sounds…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail in grid breaks dimensions when resizing browser", on the site WordPress Support Forums:
    Hi martcol - thank you so much for your swift answer! I forgot to mention…

    3 months ago

  • Created a topic, Thumbnail in grid breaks dimensions when resizing browser, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Ads keep dissappearing", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here - have downgraded now to the version posted by mapdi (thank you…

    9 months ago

  • Posted a reply to "widget works on/off", on the site WordPress Support Forums:
    Update: fiddled a bit with the theme settings, and now it is only on the…

    1 year ago

  • Created a topic, widget works on/off, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Ads in header.php", on the site WordPress Support Forums:
    Hi internetgenie - this is the code I inserted in the header.php: <?php if(function_exists('drawAdsPlace')) drawAdsPlace(array('id'…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Placing AD on header", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ajobiah - this is the code I used to place an ad in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""display:none" and "visibility:hidden" on AlpinePhotoTiles_image_list_class", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Eric, thanks so much for your very resourceful answer :) I did already (on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Splash page showing for logged in admin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your answer :D That solved it for me too!

    2 years ago

  • Posted a reply to ""display:none" and "visibility:hidden" on AlpinePhotoTiles_image_list_class", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much for your replies :) alfredk - unfortunately the settings you listed above…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Splash page showing for logged in admin", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem - I get maintenance mode no matter what I do...…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""display:none" and "visibility:hidden" on AlpinePhotoTiles_image_list_class", on the site WordPress Support Forums:
    I have the exact same problem! (actually for both AlpinePhotoTiles for Pinterest and for Instagram).…

    2 years ago