WordPress.org

Profiles

marhgil

Profile picture of marhgil
  • Member Since: August 15th, 2009
  • @marhgil on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Embedded Videos And Images Stripped Out If Inside DIV tags, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Instant Articles is empty", on the site WordPress Support Forums:
    So, this means you cannot update your post using Quick Edit as it will make…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Instant Articles is empty", on the site WordPress Support Forums:
    Just an update, when resaving on the post list (wp-admin/edit.php) using Quick Edit and clicking…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Instant Articles is empty", on the site WordPress Support Forums:
    @ thikoneres2016 I mean, PHP 5.6. Thanks for correcting me.

    3 weeks ago

  • Created a topic, Images Become Empty Paragraph Tags, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Instant Articles is empty", on the site WordPress Support Forums:
    Same thing happened to me when I tried resaving my posts. I just tried 2…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Only 10 posts on the feed after upgrading to 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. But it would be faster to submit just the RSS with 50 posts in…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Only 10 posts on the feed after upgrading to 2.7, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Can't Set Default Theme After Deleting Problematic Theme, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Future Events Timeline, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Messing Up The Athena Theme, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "HTTPS Protocol Rewriting breaks Canonical Links", on the site WordPress Support Forums:
    @jwineman can you verify if this has been fixed in 1.3.24? i checked the code…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Flexible SSL", on the site WordPress Support Forums:
    Btw, I don't use the Cloudflare Flexible SSL plugin. I only use the Cloudflare plugin…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Flexible SSL", on the site WordPress Support Forums:
    @jwineman i'm using the latest 1.3.24

    1 month ago

  • Posted a reply to "Flexible SSL", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also on Flexible SSL and never had the problem. The only difference I see…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Is it possible to use pages as well as posts?", on the site WordPress Support Forums:
    I went ahead and tinker with your SQL query on recommendations.php and modified the queries…

    1 month ago

  • Posted a reply to "HTTPS Protocol Rewriting breaks Canonical Links", on the site WordPress Support Forums:
    Seems like they fixed this on version 1.3.16 but it was gone on 1.3.17 onwards.…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Is it possible to use pages as well as posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi PetraP, I have the same problem and I tried your suggestion on the custom…

    2 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Media Gallery not working after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Agree. I experienced the same. The screen shows a blank page when uploading an image.…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Autoptimize] RSS Feed Breaks, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Modified for CloudFlare", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, Here's how I was able to setup Cloudflare's Flexible SSL and WordPress HTTPS plugin…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Redirection Problem - FORCE_SSL_ADMIN using Cloudflare SSL as a Page Rule", on the site WordPress Support Forums:
    Run into same redirection problem. Finally fixed it. Here's the details.

    4 years ago

  • Posted a reply to "WPTouch breaks after upgrading WP Super Cache to 1.0", on the site WordPress Support Forums:
    The "Rewrite rules must be updated" warning is also persistent even if I already regenerated…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WPTouch breaks after upgrading WP Super Cache to 1.0", on the site WordPress Support Forums:
    @Donncha, I tried using your development code on macuha.com and I got this error after…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WPTouch breaks after upgrading WP Super Cache to 1.0", on the site WordPress Support Forums:
    fixed it by following BraveNewCode's suggestion to add the default user agents to the "Rejected…

    4 years ago

  • Created a topic, WPTouch breaks after upgrading WP Super Cache to 1.0, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "CSS not rendering on Firefox, Chrome, IE 9, OK on older IE", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved. CDN provider was the culprit sending wrong http header, Content-Type was being set as…

    5 years ago

  • Posted a reply to "CSS not rendering on Firefox, Chrome, IE 9, OK on older IE", on the site WordPress Support Forums:
    I think, I am having the same problem with this one. http://wordpress.org/support/topic/blog-broken-in-firefox-chrome-functioning-fine-in-ie It said that…

    5 years ago

  • Posted a reply to "CSS not rendering on Firefox, Chrome, IE 9, OK on older IE", on the site WordPress Support Forums:
    you can check even the login page, http://www.batangastoday.com/wp-login.php It's misaligned in Chrome and Firefox, but…

    5 years ago

  • Created a topic, CSS not rendering on Firefox, Chrome, IE 9, OK on older IE, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Posts displayed in Wrong category archives", on the site WordPress Support Forums:
    Seems like this problem was resolved on WordPress 3.0.4. My categories are now OK after…

    5 years ago

  • Created a topic, Plugin To Show Post/Page Creation Date on Dashboard, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Posts displayed in Wrong category archives", on the site WordPress Support Forums:
    I'm at a lost here. I even installed the latest 3.0.2 update. Still, the posts…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Capa Protect] Showing array_flip() errors", on the site WordPress Support Forums:
    Update: It seems like the error occurred when I checked the "Keep CaPa Settings" option.…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Capa Protect] Showing array_flip() errors, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Posts displayed in Wrong category archives", on the site WordPress Support Forums:
    Just an update. I installed WordPress on my PC and imported the database from batangastoday.com.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Posts displayed in Wrong category archives", on the site WordPress Support Forums:
    Hi t-p, Thanks for the suggestion. Although I'm already using WP-DBManager and even set it…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Posts displayed in Wrong category archives", on the site WordPress Support Forums:
    @t-p thanks for your suggestion. I did disable all the plugins and the problem persists.…

    5 years ago

  • Created a topic, Posts displayed in Wrong category archives, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] Supercache creates "blog" folder inside cache folder and not caching files, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "WP Super Cache creates "blogs" folder instead "supercache"", on the site WordPress Support Forums:
    Hello. is this problem resolved already? I am having this problem right now. I already…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Garbage Collection", on the site WordPress Support Forums:
    My problem was already solved. No need to reply. The solution: I just unchecked the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Garbage Collection", on the site WordPress Support Forums:
    @donncha - i am still having this problem. I'm on Dreamhost PS. I have this…

    7 years ago