WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

marcosab1991

Profile picture of marcosab1991
  • Member Since: January 5th, 2014
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Index only showing code", on the site WordPress Support Forums:
    LAMP not well installed

    1 year ago

  • Posted a reply to "moving WordPress not going well", on the site WordPress Support Forums:
    where is the database?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Logo image inline with Navigation bar", on the site WordPress Support Forums:
    it works well here https://dl.dropboxusercontent.com/u/535210/Captura%20de%20ecr%C3%A3%202014-01-28%2C%20%C3%A0s%2005.57.35.png

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Page Not Found" when trying to add an image to a page", on the site WordPress Support Forums:
    idk but maybe your permissions are not correct or some problem with the server

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with wp super cache and .htaccess, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "moving WordPress not going well", on the site WordPress Support Forums:
    idk i use a apache2 server so i copies all the files inside /var/www directory

    1 year ago

  • Posted a reply to "moving WordPress not going well", on the site WordPress Support Forums:
    i could make it work but lost all the info in the files is there…

    1 year ago

  • Created a topic, moving WordPress not going well, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "my feed is not working", on the site WordPress Support Forums:
    yes now i see it was just an error with my mail app using safari…

    1 year ago

  • Created a topic, my feed is not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to give a name to my wordpress blog", on the site WordPress Support Forums:
    ehk solves just go to setting and change url

    1 year ago

  • Created a topic, How to give a name to my wordpress blog, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Index only showing code", on the site WordPress Support Forums:
    don't know if this helps but http://lifeonpi.sytes.net/phpinformation.php/

    1 year ago

  • Posted a reply to "Index only showing code", on the site WordPress Support Forums:
    nop still in code so how do i setup php and configure it correctly? i…

    1 year ago

  • Created a topic, Index only showing code, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Everything messed up, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago