WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: March 7th, 2005
  • @madmblue on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Mass assigning uncategorized posts to a category, on the site WordPress Support Forums:
    Editing the post does resolve it. But the idea of editing umpty-thousand posts one-by-one..... ewwwww.

    9 years ago

  • Posted a reply to Mass assigning uncategorized posts to a category, on the site WordPress Support Forums:
    Those that don't actually are not assigned to any category whatsoever. How this came to…

    9 years ago

  • Posted a reply to 2.5 Image Uploader was working...and now it's now, on the site WordPress Support Forums:
    After a *third* try at reuploading all fresh new files, the buttons are back. So…

    9 years ago

  • Posted a reply to 2.5 Image Uploader was working...and now it's now, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem--the media uploader was working, and now I have even lost…

    9 years ago

  • Posted a reply to Widgets won't configure, on the site WordPress Support Forums:
    I'm another one whose widgets are stuck. Can't add new ones to the box, can't…

    9 years ago

  • Posted a reply to WP2.1 Previous/Next Entries not working, on the site WordPress Support Forums:
    Ditto for me on the Adhesive plugin. As soon as I disabled it, my earlier/later…

    10 years ago

  • Posted a reply to Theme goofed up after WP2.0 upgrade, help please?, on the site WordPress Support Forums:
    skulled: you are fantastic; thank you SO much--IT WORKED!THANK YOU! :D Now, if I could…

    11 years ago

  • Posted a reply to Theme goofed up after WP2.0 upgrade, help please?, on the site WordPress Support Forums:
    removed the #, but still no change :(

    11 years ago

  • Posted a reply to Theme goofed up after WP2.0 upgrade, help please?, on the site WordPress Support Forums:
    http://pastebin.com/481011 Sure would appreciate it if you spot something, skulled.

    11 years ago

  • Posted a reply to Theme goofed up after WP2.0 upgrade, help please?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi skulled--yup, I was shutting off plugins when you came in, and hadn't cleaned out…

    11 years ago

  • Posted a reply to Theme goofed up after WP2.0 upgrade, help please?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Marc--I gave that a try, since I had suspected I had an oversize image.…

    11 years ago

  • Created a topic, Theme goofed up after WP2.0 upgrade, help please?, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to pixelpost integration, on the site WordPress Support Forums:
    It looks great, Jeremy. Did you do that by editing the pixelpost template? I'm unable…

    12 years ago

  • Posted a reply to Plugin: Pixelpost's Latest Thumbnail in WP, on the site WordPress Support Forums:
    Yup, bad zip here, too

    12 years ago