WordPress.org

Profiles

lynnakvo

Profile picture of lynnakvo
  • Member Since: October 15th, 2013
  • @lynnakvo on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, CNAME or additional domain mapping, on the site WordPress.org Forums:
    How can I set the WordPress installation to not only a…

    2 months ago

  • Created a topic, List view not working, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Hidden links in page source, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Tracking code is not added in multisite subdomains, on the site WordPress Support Forums:
    We had the same issue but it worked for 5 out of the 6 sites.…

    10 months ago

  • Posted a reply to Media not displaying in new posts/pages, on the site WordPress Support Forums:
    https://wordpress.org/support/topic/responsive-images-src-url-is-https-srcset-url-is-http-no-images-loaded?replies=19 adding a redirect to our nginx config, will update it if this issue is…

    11 months ago

  • Posted a reply to Media not displaying in new posts/pages, on the site WordPress Support Forums:
    Looks like the new native support has issues with srcset for https. The scrset attribute…

    11 months ago

  • Created a topic, Media not displaying in new posts/pages, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Changing a site URL, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Compatibility with 4.3, on the site WordPress Support Forums:
    @riseoflex88 not sure what was the cause. The admin pages wouldn't load at all. It's…

    1 year ago

  • Posted a reply to Compatibility with 4.3, on the site WordPress Support Forums:
    It didn't work for us from 4.2 onwards.

    1 year ago

  • Created a topic, Plugins across networks, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Admin not loading, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, after days of testing & trying to figure out why it wasn't loading the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Admin not loading, on the site WordPress Support Forums:
    The plugin is incompatible with a complex WordPress Multisite cloudhosted installation of 4.2.2 or 4.2.3.…

    1 year ago

  • Posted a reply to Admin not loading, on the site WordPress Support Forums:
    Just moved it below that line, no difference in the problem. Then moved it to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Admin not loading, on the site WordPress Support Forums:
    No, first I had it directly above 'stop editing!' but as it didn't work I…

    1 year ago

  • Created a topic, Admin not loading, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Customising homepage by country, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Update 2.84 crashing Firefox, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Version 1.9.2, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Empty/blank pages being served, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago