WordPress.org

Profiles

lyan12

Profile picture of lyan12
  • Member Since: September 20th, 2012
  • @lyan12 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to return link not fuctionning, on the site WordPress Support Forums:
    thanks, I implementend and will let you know if it works.

    10 months ago

  • Posted a reply to return link not fuctionning, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks flistefliste, I made the changes and I will tell if it works. Should I…

    12 months ago

  • Posted a reply to speed up the site "ajax get_refreshed_fragments", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I finally found what to do. This was an issue that has been going…

    1 year ago

  • Posted a reply to does what it says, on the site WordPress Support Forums:
    To make it function well, I had to clear the cache, so don't forget to…

    1 year ago

  • Created a topic, does what it says, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, speed up the site "ajax get_refreshed_fragments", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, return link not fuctionning, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Great functionnality and easy to use, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Paybox issue after update of woocommerce, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I uploaded the new version. Just waiting for a real purchase to happen so…

    1 year ago

  • Posted a reply to Paybox issue after update of woocommerce, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, in fact it works well but apparently the /paybox_autoresponse.php page does not get generated.…

    1 year ago

  • Posted a reply to Paybox issue after update of woocommerce, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, i'm here to confirm that the new code on github works perfectly with CGI…

    1 year ago

  • Created a topic, JSON error after woocommerce update, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Paybox issue after update of woocommerce, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have the same problem...

    1 year ago

  • Posted a reply to Sharing button disappear from admin interface (and site), on the site WordPress Support Forums:
    I suppose that it comes from firefox as I asked my colleague to check and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Sharing button disappear from admin interface (and site), on the site WordPress Support Forums:
    any idea of what could have gone wrong ? It did function at the beginning.…

    1 year ago

  • Created a topic, Sharing button disappear from admin interface (and site), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to mobile version not being served to google mobile friendly test, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, the problem solved itself. maybe it took some time for google to test the…

    1 year ago

  • Created a topic, mobile version not being served to google mobile friendly test, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, very strange behavior, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Does not work - free version, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Does not fuction at all in free version - no way I pay, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, good but is not updated anymore, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to insert a "read more" in a faq in Accordion, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Admin-ajax.php slowing my site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Could not save XML file, on the site WordPress Support Forums:
    Yes they are, I did sent you a mail. Yesterday. I really need support on…

    3 years ago

  • Posted a reply to Could not save XML file, on the site WordPress Support Forums:
    By the way, not using CDN, I check with simple cache desactivated also. authorizations are…

    3 years ago

  • Posted a reply to Could not save XML file, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. I cannot create the xml file. If i put an…

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Quick Cache ( Speed Without Compromise )] Broken with 3.4.1 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    functions well for my site (abundance theme) but i installed it after upgrading. It is…

    4 years ago