WordPress.org

Profiles

lwish

Profile picture of lwish
  • Member Since: May 31st, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Regenerate proportional featured images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Retrieve content-single.php with AJAX", on the site WordPress Support Forums:
    How would I achieve that?

    1 year ago

  • Created a topic, Retrieve content-single.php with AJAX, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Retrieving objects with AJAX, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cropping images", on the site WordPress Support Forums:
    Doesn't that only work for post images and featured images?

    1 year ago

  • Created a topic, Cropping images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Destination directory for file streaming does not exist or is not writable", on the site WordPress Support Forums:
    Got it, seems like a gravityforms problem. After I disabled that, everything went fine.

    1 year ago

  • Created a topic, Destination directory for file streaming does not exist or is not writable, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "MAMP - Migrate live to local", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it, my bad. For some reason my ' ' were wrong, silly mistake!

    1 year ago

  • Posted a reply to "MAMP - Migrate live to local", on the site WordPress Support Forums:
    I've checked everything thoroughly, I think. I'm using MAMP to run my site locally. I…

    1 year ago

  • Created a topic, MAMP - Migrate live to local, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Redirects....Again...., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Hide sidebar if empty, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.6 + TinyMCE: custom styles dropdown disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, thanks for the advice. I'll check it out and report back.

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.6 + TinyMCE: custom styles dropdown disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, is there a known fix?

    2 years ago

  • Created a topic, Fails on all fronts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, TinyMCE custom styles stopped working after upgrading to 3.6.1, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, get_template_part containing custom fields, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, config files on cluster enviroment, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Uninstall leads to blank page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, 500 error on minified css, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to wpseo_pre_analysis_post_content", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm, I still can't seem to get this to work, I would really like it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to wpseo_pre_analysis_post_content", on the site WordPress Support Forums:
    This doesn't appear to work, what should I put in if(has_sub_field('your_flexible_fields', $post->ID))

    2 years ago

  • Created a topic, Field group: privately published, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to wpseo_pre_analysis_post_content", on the site WordPress Support Forums:
    I'm going to check it out, thanks!

    2 years ago

  • Created a topic, Pulling 3.6.1 into my own git repository, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to wpseo_pre_analysis_post_content, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Alt tag refuses to work", on the site WordPress Support Forums:
    Aha, alt tags only seem to work in the wysiwyg editor

    2 years ago

  • Created a topic, Alt tag refuses to work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images and content not being recognized on some pages", on the site WordPress Support Forums:
    I don't want to spam, but this thread appears to describe the same problem I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images and content not being recognized on some pages", on the site WordPress Support Forums:
    This seems to happen on pages that don't use the WordPress editor, but instead, are…

    2 years ago

  • Created a topic, Images and content not being recognized on some pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom field on home.php", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I've built my own theme, my front page is a static front page which…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom field on home.php, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Link to & Expand Answer, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Q and A - FAQ Plugin] Link to & Expand Answer", on the site WordPress Support Forums:
    Okay

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Q and A - FAQ Plugin] Link to & Expand Answer", on the site WordPress Support Forums:
    I have exactly the same problem, have you achieved this?

    2 years ago

  • Created a topic, Not working - displaying default results, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to share, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Answers do not expand out instead goes into another page", on the site WordPress Support Forums:
    Guys, it's a javascript conflict, check your consoles!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Answers do not expand out instead goes into another page", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same thing happening to me

    2 years ago

  • Created a topic, Built-in HTML5 media player, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Custom fields on custom post type archive, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "All pages nosidebarcontent", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I've found the following error php warning: Missing argument 2 for WP-Widget::__construct(), called in…

    2 years ago

  • Created a topic, All pages nosidebarcontent, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Update broke widget, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Unexpected ', on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Woocommerce] Tailor made products, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, ERROR: Could not clear cache. Contact your server administrator if this error pe, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade Causing Symbols Issue and removes the fb like button", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't know if I should open a new topic, but I still experience this…

    2 years ago