WordPress.org

Profiles

lupark

Profile picture of lupark
  • Member Since: July 7th, 2009
  • @lupark on WordPress.org, @sunilp on Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to It's working, but munging the image, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the plugin needs a rebuild using something more current like gifsicle. The only fix…

    11 months ago

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Lazy loading with A3, on the site WordPress Support Forums:
    https://wordpress.org/plugins/a3-lazy-load/ There is a support thread with the syntax here: https://wordpress.org/support/topic/manually-add-lazy-load-in-php?replies=3

    11 months ago

  • Created a topic, Lazy loading with A3, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Error message for some special characters., on the site WordPress Support Forums:
    Amazing!

    1 year ago

  • Posted a reply to Error message for some special characters., on the site WordPress Support Forums:
    +1

    1 year ago

  • Created a topic, Responsive layout, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: Error Log Monitor] Can't send errors to email, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Wiki] Posting images, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to 404 pops after custom form submission by POST, on the site WordPress Support Forums:
    thx!

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Contact Form 7] Add attachment with WPCF7_ContactForm class, on the site WordPress Support Forums:
    fyi, there's another topic about this here: http://bit.ly/c4rkk3+

    6 years ago

  • Posted a reply to need solution to create a pdf from online form and send as email attachment, on the site WordPress Support Forums:
    I'm looking to do the same thing. It is possible to generate pdfs but integrating…

    6 years ago

  • Posted a reply to register_taxonomy with rewrite param "with_front" ends in error 404, on the site WordPress Support Forums:
    @stunnaboi worked for me! thank you

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-Menu] Feature Requests / Support, on the site WordPress Support Forums:
    i can't see a way to add a separator inbetween menu items apart from using…

    7 years ago

Plugins