WordPress.org

Profiles

Luc

Profile picture of Luc
  • Member Since: March 8th, 2011
  • Rennes
  • www.avousleweb.com
  • @lull on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

Création et référencement de site internet à Rennes (Bretagne) depuis 2008.

  • Created a topic, Impossible to add thumbnail in page, on the site WordPress Support Forums

    17 hours ago

  • Posted a reply to "Read more after {summary} with link to the post", on the site WordPress Support Forums:
    Great ! thanks a lot ! :)

    5 days ago

  • Created a topic, Read more after {summary} with link to the post, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "Forbidden You don't have permission to access / on this server.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've found my problem ! it was a firewall security on my server. With…

    1 month ago

  • Created a topic, doesn't worked properly with 4.5.3 ?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Cela a été désactivé, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Forbidden You don't have permission to access / on this server.", on the site WordPress Support Forums:
    Who on the url do not answer, if I remove the id (object_id=75&) of the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Forbidden You don't have permission to access / on this server.", on the site WordPress Support Forums:
    Nobody has this problem with the plugin? I think that it comes from the plugin…

    2 months ago

  • Created a topic, Forbidden You don't have permission to access / on this server., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Excellent Job, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Luc's profile was updated

    7 months ago

  • Created a topic, Simple and Great, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • A vous le web's profile was updated

    9 months ago

  • Created a topic, big thanks, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, site hs et pas de mail, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, simple and easy, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem ICON with 5.3 version", on the site WordPress Support Forums:
    ah well it works now ... I emptied the cache yet ... curious. By the…

    2 years ago

  • Created a topic, Problem ICON with 5.3 version, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, excellent !, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, UPDATE YOUR PLUGIN PLEASE !!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "SLIDES ARE GONE or NOT WORING AFTER UPDATE", on the site WordPress Support Forums:
    ok Josh, I've understand now. Thanks a lot ! Yes maybe a conflict with nextgen…

    2 years ago

  • Posted a reply to "SLIDES ARE GONE or NOT WORING AFTER UPDATE", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Josh, thanks a lot for your help. I'have associated each post slide to a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "SLIDES ARE GONE or NOT WORING AFTER UPDATE", on the site WordPress Support Forums:
    look, with version 4 the first image is "naïade". I think with the version 5…

    2 years ago

  • Posted a reply to "SLIDES ARE GONE or NOT WORING AFTER UPDATE", on the site WordPress Support Forums:
    yes ! it's update...

    2 years ago

  • Posted a reply to "SLIDES ARE GONE or NOT WORING AFTER UPDATE", on the site WordPress Support Forums:
    HI Josh, tell me when it's ok for you and I update the plugin to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "SLIDES ARE GONE or NOT WORING AFTER UPDATE", on the site WordPress Support Forums:
    ok but tomorrow, I must leave now. thanks see you

    2 years ago

  • Posted a reply to "SLIDES ARE GONE or NOT WORING AFTER UPDATE", on the site WordPress Support Forums:
    it's http://www.opus-decor.com/ the problem is since the WP4.0 update. Now it's 1.4 version of your…

    2 years ago

  • Posted a reply to "SLIDES ARE GONE or NOT WORING AFTER UPDATE", on the site WordPress Support Forums:
    yes ! the same problem for me

    2 years ago

  • Posted a reply to "Get old red marker for maps?", on the site WordPress Support Forums:
    I've the same "problem". I don't want to return in old version. Yes I would…

    2 years ago

  • Created a topic, Flag size new version 1.8.0, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Add capability at editor or close capability to other admin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Administrator Role Not Showing?", on the site WordPress Support Forums:
    hi, my capability level (first admin) is a:1:{s:13:"administrator";b:1;} so 13 ? what I have to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Administrator Role Not Showing?", on the site WordPress Support Forums:
    I have check in data base, but I don't see the capability level anywhere. all…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Administrator Role Not Showing?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've wrote : [aam] super_admin = “1” like you said in my ConfigPress (it's…

    2 years ago

  • Created a topic, excellent !, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Top !, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: qTranslate] Page Title", on the site WordPress Support Forums:
    Ok ! perfect, I try it. Thanks a lot !

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: qTranslate] Page Title", on the site WordPress Support Forums:
    <?php echo qtrans_use($q_config['language'], $post->post_title, true);?> If I want to call the meta title post, from…

    3 years ago

  • Posted a reply to "meta fields don't display", on the site WordPress Support Forums:
    ok thanks ! I looking for the solution

    4 years ago

  • Posted a reply to "meta fields don't display", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have the meta description in your code source for the home page ?…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: wp-forecast] Failure notice from provider: ...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have the same problem... I don't know what can I do... the website…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Audio Player] Audio player Bug with WP 3.1, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago