WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: December 21st, 2009
  • @lucasajackson on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to [Plugin: Parteibuch Aggregator] Not adding feeds, on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. It seems to be a bug. I have my site using…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Parteibuch Aggregator] "cheatin' uh?" error, on the site WordPress Support Forums:
    Make sure the user that you are working with the plugin on has admin privileges.

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Parteibuch Aggregator] Not adding feeds, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to P2 theme broken on 3.1 WP.org Network Installs, on the site WordPress Support Forums:
    I have a similar issue I think. I have one site that is using the…

    6 years ago

  • Posted a reply to Javascript Error on Login Page, on the site WordPress Support Forums:
    I am having an issue with the P2 theme. I can't post anything. I am…

    6 years ago

  • Posted a reply to Please Login, on the site WordPress Support Forums:
    I used firebug to see if there were any errors. I found this when I…

    6 years ago

  • Posted a reply to Please Login, on the site WordPress Support Forums:
    I just tried deactivating all of my plugins and trying it, but no luck... Does…

    6 years ago

  • Posted a reply to Please Login, on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't seem to be an issue with 3.1. I tried it on another install…

    6 years ago

  • Posted a reply to Please Login, on the site WordPress Support Forums:
    Well, After more digging I still don't know the cause of this issue. I did…

    6 years ago

  • Posted a reply to Please Login, on the site WordPress Support Forums:
    I have been looking more into this issue. It seems like an ajax error. I…

    6 years ago

  • Created a topic, Please Login, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to SSL Login for MU, on the site WordPress Support Forums:
    My server has 2 vhosts setup one for SSL and the other for nonSSL traffic.…

    6 years ago

  • Posted a reply to Multisite, SSL (wildcard) and forced login, on the site WordPress Support Forums:
    I am having this same issue, and no one has answered any of my responses…

    6 years ago

  • Created a topic, SSL Login for MU, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to SSL Login for MU, on the site WordPress Support Forums:
    No solution?

    6 years ago

  • Posted a reply to Cannot update multisite 3.0.5 to 3.1, on the site WordPress Support Forums:
    I have had this happen. I had to enable wildcard DNS.

    6 years ago

  • Created a topic, SSL Login for MU, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Admin SSL] Gives error message, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a new ticket, #2054, in BuddyPress Trac:
    captcha

    7 years ago

  • Created a new ticket, #2053, in BuddyPress Trac:
    Status Update PHP Warning

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, WordPress ports

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Domain Mapping Plugin with WPMU 2.7

    7 years ago