Profiles

  • Member Since: December 25th, 2019
  • Find me on:
  • Created a topic, There was a problem while sending the test email., on the site WordPress.org Forums:
    Versions:WordPress: 6.5.4WordPress MS: NoPHP: 8.0.30WP…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Products stop syncing …., on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much for your support. It turns out the problem is the new…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Products stop syncing …., on the site WordPress.org Forums:
    This is the latest log: 01-23-2024 @ 13:33:50 - Request method: GET uri: https://graph.facebook.com/v17.0/catalog:3591400727763474:d2NfcG9zdF9pZF8xNTk0Ng==/?fields=id,product_group{id} user-agent:…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Products stop syncing …., on the site WordPress.org Forums:
    It doesnt work.... I spend like 6 hours with this....and no results... https://snipboard.io/QD1Zcq.jpg

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Products stop syncing …., on the site WordPress.org Forums:
    Hi disabled : Facebook for WooCommerce - settings tools: by SkyVerge – 1.0.0... but still…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Products stop syncing …., on the site WordPress.org Forums:
    I have disconnected and reconnected the store but still doesn't sync...

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Products stop syncing …., on the site WordPress.org Forums:
    In WooCommerce integration - data source - handels in meta... I got -> unknown error...something…

  • Created a topic, Products stop syncing …., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, everything was working ok but...today products sto…

  • Created a topic, Hi ….Fatal error…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi this is the error I get from today I cant access an…

  • Created a topic, There was a problem while sending the test email., on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, It looks like brevo.com doesn't work any…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Unfortunately the issue is still here...presumably its in connection with the currency.... Thank you…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, For future reference...This is the procedure: Facebook: Reset connection settings will clear your Facebook settings…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    hi, WooCommerce version:7.8.2 all of my plugins are up to date ... I was trying…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was looking to resolve this but there is no option to reset facebook…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    Hi , I dont have these options I have only this one: Reset Facebook for…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    https://gist.github.com/aidebe1/b4ec0524b6c7fbca95e89e6551df55fb

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, There it is: 7-06-2023 @ 13:21:03 - Requestmethod: GETuri: https://graph.facebook.com/v16.0/3591400727763474?fields=nameuser-agent: Facebook-for-WooCommerce/3.0.27 (WooCommerce/7.8.2; WordPress/6.2.2)body:duration: 0.4789s…

  • Posted a reply to Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for you fast response. I already did that reinstalled the plug in cleaned…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    Hi , This is in the fatal error logs: 06-26-2023 @ 09:23:21 - Your Facebook…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    Hi Saif, Thank you for your response. WordPress Environment WordPress address (URL): https://nik-autoparts.com Site address…

  • Posted a reply to [Facebook for WooCommerce] Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    This is happening for all products ....

  • Created a topic, Facebook for WooCommerce error…., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this problem comes up when the product is updated …

  • Created a topic, Thank you:-), on the site WordPress.org Forums:
    Thank you:-)

  • Posted a reply to [WP Google My Business Auto Publish] There was an error: 400, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your answer...but I want to exclude uploading the image from the plug…

  • Posted a reply to [WP Google My Business Auto Publish] There was an error: 400, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry to bother you again ...but is there any way do disable pictures when posting...for…

  • Created a topic, There was an error: 400, on the site WordPress.org Forums:
    Hi , When I try to share ....I got this: There was an …

  • Posted a reply to [WP Google My Business Auto Publish] Plug-in not showing in add new product page…, on the site WordPress.org Forums:
    Actually its working now please disregard...;-)

  • Posted a reply to [WP Google My Business Auto Publish] Hi …will there be any Update ?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you ...for your prompt answer..;-)

  • Created a topic, Plug-in not showing in add new product page…, on the site WordPress.org Forums:
    PHP Version: 7.4.30 Wordpress Version: 6.0.2 Plugin Ve…

  • Posted a reply to [WP Google My Business Auto Publish] Hi …will there be any Update ?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your answer...in that case could you please update it ...last update was…

  • Created a topic, Hi …will there be any Update ?, on the site WordPress.org Forums:
    I was wondering if you still support and update this p…

  • Created a topic, [Translate Wordpress with GTranslate] Thank you ;-), on the site WordPress.org Forums:
    Thank you ….very useful 😉

  • Created a topic, [Hide featured image on all single page/post] Thank you ;-), on the site WordPress.org Forums:
    Exactly what I wanted …;-)

  • Posted a reply to [WooCommerce] Purchased product url in admin new order email?, on the site WordPress.org Forums:
    Just to let you know this code works perfect. Thank you very much again…;-) https://themes.email/woocommerce/product-links-in-woocommerce-order-emails.html…

  • Posted a reply to [WooCommerce] Purchased product url in admin new order email?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much for the prompt answer I will take a look at your…

  • Created a topic, [WooCommerce] Purchased product url in admin new order email?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I was wondering if you could help me. I woul…

  • Created a topic, [IP2Location Redirection] Site Health issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, 2 critical issues An active PHP session was detect…

  • Posted a reply to [WP Cloudflare Super Page Cache] Help with Cron job…., on the site WordPress.org Forums:
    This my current cron: 0,30 * * * * wget -q -O – https://ashantefashion.com?swcfpc=1&swcfpc-purge-all=1&swcfpc-sec-key=VEjEiWPqw2j0l3iMSIhe >/dev/null…

  • Created a topic, [WP Cloudflare Super Page Cache] Help with Cron job…., on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Could you please help me with the cron job. …

  • Posted a reply to [LiteSpeed Cache] Mobile Menu doesnt work as it should…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I think that after reset everything is ok for now. Thank you very much…

  • Posted a reply to [LiteSpeed Cache] Mobile Menu doesnt work as it should…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Its still the same…. Regards,

  • Posted a reply to [LiteSpeed Cache] Mobile Menu doesnt work as it should…, on the site WordPress.org Forums:
    Report number: SERFGQXV Report date: 08/29/2021 13:39:04

  • Created a topic, [LiteSpeed Cache] Mobile Menu doesnt work as it should…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I have a problem with the appearance of the …

  • Created a topic, [WP Cloudflare GeoIP Redirect] always redirects to the front page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a problem with your plug in. I installed it…

  • Posted a reply to [WP Cloudflare Super Page Cache] Page caching not working for dynamic pages., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I enabled the fallback option and moved cf settings at the end of .httaccsess…

  • Posted a reply to [WP Cloudflare Super Page Cache] Page caching not working for dynamic pages., on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your response . It doesn’t make any difference. 🙂

  • Posted a reply to [WP Cloudflare Super Page Cache] Page caching not working for dynamic pages., on the site WordPress.org Forums:
    I have disabled the cache of WP-Optimize cleaned all caches reinstall the plugin and still…

  • Posted a reply to [WP Cloudflare Super Page Cache] Page caching not working for dynamic pages., on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your response . The plugin is enabled and activated with the api…

  • Created a topic, [WP Cloudflare Super Page Cache] Page caching not working for dynamic pages., on the site WordPress.org Forums:
    Hi could you Help me with this? 🙂 “Page caching …

  • Posted a reply to [WP-Optimize - Clean, Compress, Cache.] Problem with Gzip…, on the site WordPress.org Forums:
    I was looking for an answer in the support history and found out that this…