WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 3rd, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Not a valid Web Story, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @thehangrychickpea Re: posters, I had the same issue with another food blog, and what…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Checkmarks Issue / Tick Box Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @arisoft for the solution - I will test and get back to you…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Checkmarks Issue / Tick Box Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Any chance to hear back from you? @arisoft

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Not a valid Web Story, on the site WordPress.org Forums:
    I confirm this issue coming up in Search Console @swissspidy

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Checkmarks Issue / Tick Box Issue, on the site WordPress.org Forums:
    It is: Version 1.2.24

    4 weeks ago

  • Created a topic, Checkmarks Issue / Tick Box Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, I love your plugin - thank you for it. I've…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Popups Stopped Working – No Errors in Console, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @mariatogonon for your answer but as I mentioned, "I’ve tried troubleshooting with your…

    2 months ago

  • Created a topic, Popups Stopped Working – No Errors in Console, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, thank you for this plugin. Today it stopped w…

    2 months ago

  • Posted a reply to Stopped auto posting, on the site WordPress.org Forums:
    @uriahs-victor No probs. 👍

    2 months ago

  • Created a topic, Quick Support, on the site WordPress.org Forums:
    The title says it all. Support was quick and on-point.

    2 months ago

  • Posted a reply to Stopped auto posting, on the site WordPress.org Forums:
    @uriahs-victor You're a star. Thank you. I confirm that everything is working properly now.

    2 months ago

  • Posted a reply to Stopped auto posting, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @badgoat for sharing the solution. It helped to get this thing going. However,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Invalid Stories due to i-amphtml-version, on the site WordPress.org Forums:
    I would like to also confirm that GWS gives the following error: The attribute 'i-amphtml-version'…

    2 months ago

  • Posted a reply to 35K AMP Erros from webstories, on the site WordPress.org Forums:
    I confirm there is an issue with GWS. The error my Search Console gives me…

    2 months ago

  • Posted a reply to Images Loading Issue, on the site WordPress.org Forums:
    @arisoft Thank you for getting back to me. I went ahead and re-added the four…

    2 months ago

  • Posted a reply to Excluding Specific Images form Lazy Loading Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @roam92 and @wp_rocket I appreciate your help. V

    3 months ago

  • Posted a reply to Images Loading Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the link. I had their extension plugin (not the main one) but…

    3 months ago

  • Created a topic, Excluding Specific Images form Lazy Loading Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, Thank you for your plugin. How can I exclude…

    3 months ago

  • Posted a reply to Images Loading Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi arisoft and thank you for your reply. 1) The plugin in conflict is Rocket…

    3 months ago

  • Created a topic, Images Loading Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, Thank you for creating this plugin. 1). I …

    3 months ago

  • Created a topic, Support Is Excellent, on the site WordPress.org Forums:
    The support the plugin author provides is fantastic. W…

    1 year ago

  • Posted a reply to Automatically set preconnect hints issue, on the site WordPress.org Forums:
    I think I will need to spend some time working through all plugins to find…

    1 year ago

  • Posted a reply to Automatically set preconnect hints issue, on the site WordPress.org Forums:
    Deactivated: https://prnt.sc/svip26 but no changes...

    1 year ago

  • Posted a reply to Automatically set preconnect hints issue, on the site WordPress.org Forums:
    @samperrow Nope, still nothing: https://prnt.sc/svihsx I have also tried unticking the following: https://prnt.sc/svii5r but it…

    1 year ago

  • Posted a reply to Automatically set preconnect hints issue, on the site WordPress.org Forums:
    @samperrow Thank you for looking into my website and the detailed explanation. As per your…

    1 year ago

  • Posted a reply to Automatically set preconnect hints issue, on the site WordPress.org Forums:
    @samperrow - Yes: https://prnt.sc/svhcvt - Done. Reloaded the live page, too. No changes.

    1 year ago

  • Posted a reply to Automatically set preconnect hints issue, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, sure: helenarecipes.com - CDN: no CDN is being used now. I used to have…

    1 year ago

  • Posted a reply to Automatically set preconnect hints issue, on the site WordPress.org Forums:
    @samperrow thank you for replying on Sunday. - I am able to add hints manually…

    1 year ago

  • Created a topic, Automatically set preconnect hints issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Sam, I am using PHP 7.3 WordPress 5.4.1 and I have…

    1 year ago

  • Posted a reply to No Alt Tags with WebP, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thank you for your reply. This is the issue that I need to resolve…

    1 year ago

  • Created a topic, No Alt Tags with WebP, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, Thank you for this plugin. I've noticed that…

    1 year ago

  • Created a topic, Print Button + Collapsable TOC Icon, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, 1. The print button does not seems to work. …

    1 year ago

  • Posted a reply to CSS / External Stylesheet, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've received your message: "Hi, there. We have released a new version of BetterDocs…

    1 year ago

  • Posted a reply to CSS / External Stylesheet, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @Rupok Thank you, hope your are well. OK, that sounds like a great temporary…

    1 year ago

  • Created a topic, CSS / External Stylesheet, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, I've just noticed, that all BetterDocs style…

    1 year ago

  • Created a topic, Fantastic, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin has everything I need, and the support is i…

    1 year ago

  • Posted a reply to Breadcrumbs in Category Archives, on the site WordPress.org Forums:
    Sounds great, thank you! 👍

    1 year ago

  • Posted a reply to Breadcrumbs in Category Archives, on the site WordPress.org Forums:
    That's what I am talking about - thank you! I confirm that it is up…

    1 year ago

  • Created a topic, Breadcrumbs in Category Archives, on the site WordPress.org Forums:
    Hi team, Thank you for the wonderful plugin. How can…

    1 year ago

  • Posted a reply to Adding “nopin=true” attribute to images with NO class in lightbox gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Found the reason. It was the ' that I used rather than ". Everything works…

    2 years ago

  • Posted a reply to Adding “nopin=true” attribute to images with NO class in lightbox gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @bcworks - no worries and thank you for trying to help me. I have…

    2 years ago

  • Posted a reply to Adding “nopin=true” attribute to images with NO class in lightbox gallery, on the site WordPress.org Forums:
    @bcworkz Thank you! I think I did try 'div.ytp-cued-thumbnail-overlay-image' before and it didn't work. I've…

    2 years ago

  • Posted a reply to Adding “nopin=true” attribute to images with NO class in lightbox gallery, on the site WordPress.org Forums:
    @bcworkz This did the trick - thank you so much! The only image that is…

    2 years ago

  • Posted a reply to Adding “nopin=true” attribute to images with NO class in lightbox gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @bcworkz - thank you. I have added it to the website but it doesn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to Adding “nopin=true” attribute to images with NO class in lightbox gallery, on the site WordPress.org Forums:
    OK. Thank you for explaining that. In that case, let's imagine that you haven't seen…

    2 years ago

  • Posted a reply to Adding “nopin=true” attribute to images with NO class in lightbox gallery, on the site WordPress.org Forums:
    I see @joyously If I target a specific class in the very same way, Pinterest…

    2 years ago

  • Posted a reply to Adding “nopin=true” attribute to images with NO class in lightbox gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @joyously Unfortunately it didn't work. I've added the script to the website but…

    2 years ago

  • Created a topic, Adding “nopin=true” attribute to images with NO class in lightbox gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, Issue: I can't find the way to add "nopin=tr…

    2 years ago

  • Created a topic, An error occured when contacting webservice, on the site WordPress.org Forums:
    Hi resmush.it team, Thank you for your work - the plu…

    3 years ago