WordPress.org

Profiles

lordxtina

Profile picture of lordxtina
  • Member Since: June 13th, 2009
  • @lordxtina on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Testimonials sliding effect gone", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Subharanjan! It was actually caused by one of our other plugins. It's working now…

    1 week ago

  • Created a topic, Testimonials sliding effect gone, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Scroll Up not working on mobile, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fix for "WooCommerce::add_error()"", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! Helped a lot! :)

    7 months ago

  • Posted a reply to "Default to having the first box of the accordion open", on the site WordPress Support Forums:
    Hope this gets added even to the free version! Anyway, thanks! Great plugin.

    7 months ago

  • Created a topic, How to give to remove this Shipping message?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, How to add page attributes to Edit Job page?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, How to use on pages?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Clients, Testimonials, etc. gone in admin sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, it's back now. What I did: I just reactivated the Types plugin!

    7 months ago

  • Created a topic, Clients, Testimonials, etc. gone in admin sidebar, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Order of Employees, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Gallery layout messed up, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, How to change menu color as I scroll down?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Client Carousel", on the site WordPress Support Forums:
    Also, how do I sort the order? Thank you!

    9 months ago

  • Posted a reply to "Client Carousel", on the site WordPress Support Forums:
    What if I put it in my footer?

    9 months ago

  • Posted a reply to "Need menu to link to rows", on the site WordPress Support Forums:
    How do we customize the ID's tho? So we could use #services or #contact instead…

    9 months ago

  • Posted a reply to "nggScrollGallery Error Message", on the site WordPress Support Forums:
    ^ Thank you emiglio! That worked for me. The error was kinda annoying. Even tho…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Scroll Gallery] Error on page: Warning: Division by zero in..", on the site WordPress Support Forums:
    ^ @frednat: Thanks so much! How lucky I am that you posted just a day…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Testimonials] Testimonials page displays nothing", on the site WordPress Support Forums:
    I viewed their code. You have to have something in the Full text field, or…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Content Slide] No Image Repeat", on the site WordPress Support Forums:
    I tried that code but still not working, buddy. :( Can you provide a link…

    5 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.8 Ajax functions not working", on the site WordPress Support Forums:
    ^NVM. For me, it was because of the category icon plugin. Here's the remedy: http://www.category-icons.com/2009/06/category-icons-patch-for-wordpress-28…

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.8 Problems and Solutions (FAQ)", on the site WordPress Support Forums:
    For those who are having a problem in the admin panel (ajax/JS not working), it…

    7 years ago

  • Posted a reply to "JavaScript issues in 2.8: Can't do anything in the admin...", on the site WordPress Support Forums:
    OK, so the problem could be from Category Icons plugin (if you are using it).…

    7 years ago

  • Posted a reply to "question concerning Category Icon Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, just found the remedy. =) http://www.category-icons.com/2009/06/category-icons-patch-for-wordpress-28 Happy blogging y'all!

    7 years ago

  • Posted a reply to "Adding Tags, not working in WordPress 2.8 + JS problems?", on the site WordPress Support Forums:
    Yay! Here's the remedy: http://www.category-icons.com/2009/06/category-icons-patch-for-wordpress-28 =) Happy blogging y'all!

    7 years ago

  • Posted a reply to "question concerning Category Icon Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    *bump* Anybody else having a problem with WordPress 2.8 because of this plugin? What could…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Adding Tags, not working in WordPress 2.8 + JS problems?", on the site WordPress Support Forums:
    OMG, it's working now. What I did was deactivate all the plug-in. I tell you…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Adding Tags, not working in WordPress 2.8 + JS problems?", on the site WordPress Support Forums:
    bump =)

    7 years ago

  • Posted a reply to "JavaScript issues in 2.8: Can't do anything in the admin...", on the site WordPress Support Forums:
    Are the rest of you running IntenseDebate? I just upgraded to the latest version of…

    7 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.8 Ajax functions not working", on the site WordPress Support Forums:
    After some further investigation, I've discovered that it's Theme related - so these issues aren't…

    7 years ago

  • Posted a reply to "JavaScript issues in 2.8: Can't do anything in the admin...", on the site WordPress Support Forums:
    Almost all JS problems seem to be caused by a theme or a plugin. Check…

    7 years ago

  • Posted a reply to "JavaScript issues in 2.8: Can't do anything in the admin...", on the site WordPress Support Forums:
    Bump - so we can get an answer, hopefully. =)

    7 years ago

  • Posted a reply to "JavaScript issues in 2.8: Can't do anything in the admin...", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/support/topic/279715 http://wordpress.org/support/topic/279624 We have the same problem. =( I already sent a question here: http://wordpress.org/support/topic/279132

    7 years ago

  • Posted a reply to "Adding Tags, not working in WordPress 2.8 + JS problems?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not using hyperdb. Any other way to re-enable adding tags? PS: It could be…

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.8 Problems and Solutions (FAQ)", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having problems with the Ajax. What's the fix to it?

    7 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.8 Ajax functions not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yup! It's the Ajax. Not the JS like I was saying on the other thread.…

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.8 Problems and Solutions (FAQ)", on the site WordPress Support Forums:
    Tags are not saved 1. If you using hyperdb, make sure to update it. Sorry…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Adding Tags, not working in WordPress 2.8 + JS problems?", on the site WordPress Support Forums:
    -The dashboard just keep on saying "Loading ..." but it actually never loads. -For the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Cannot access Admin - 404 error message", on the site WordPress Support Forums:
    Make sure the folders are chmod-ed to 755. And the files to 644.

    7 years ago

  • Created a topic, Adding Tags, not working in WordPress 2.8 + JS problems?, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago