WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: October 23rd, 2008
  • @longjorn on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Sitemap exists, but comes up as a 404 error in Google, on the site WordPress Support Forums:
    testing your sitemap: it appears on screen, but in firefox Web Developer > Network it…

    6 months ago

  • Posted a reply to Fetch as Google no Index..Idea of solution, on the site WordPress Support Forums:
    don't want to start a discussion about www or not, but if you have subdomains…

    6 months ago

  • Posted a reply to Sitemap exists, but comes up as a 404 error in Google, on the site WordPress Support Forums:
    as far I know, there is no sitemap_index.xml in your root folder and it should…

    6 months ago

  • Created a topic, for me still working, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Update to 4.1.1 not working?, on the site WordPress Support Forums:
    exactly same here. I am not going to edit each config.php twice to be able…

    2 years ago

  • Posted a reply to prevent loading related.css and widget.css, on the site WordPress Support Forums:
    the solution Abro gave above is working fine on all sites I use. just copied…

    2 years ago

  • Posted a reply to prevent loading related.css and widget.css, on the site WordPress Support Forums:
    great! thank you, it's working

    3 years ago

  • Created a topic, prevent loading related.css and widget.css, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Good, works in WP 3.4.2, solves 404 error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Single post template for custom taxonomies?, on the site WordPress Support Forums:
    thank you for this filter function! If you modify this filter you can use it…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: SEO SearchTerms Tagging 2] with link or without link in different templates, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Visual Editor Tab not working, on the site WordPress Support Forums:
    try this thread, it might be a solution: http://wordpress.org/support/topic/32-broke-visual-editor-multiple-sites

    5 years ago

  • Posted a reply to 3.2 Broke Visual Editor (multiple sites), on the site WordPress Support Forums:
    I enabled json on a Plesk 9.5.4 on SUSE 10.3 with php 5.2.11-0.1 by adding…

    5 years ago

  • Posted a reply to Undefined property in /simple-tags/inc/client.php on line 716, on the site WordPress Support Forums:
    I came here because I got the same errors. They appeared where I displayed <?php…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin Nextgen Gallery, on the site WordPress Support Forums:
    just had the same problem, solved it by going to gallery options and ticked 'activate…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Simple Tags] Autolink still not working with 2.9.2, on the site WordPress Support Forums:
    I fixed this problem by adding an if statement, if is no array set to…

    7 years ago

  • Posted a reply to Categories not changed in nav bar, on the site WordPress Support Forums:
    switch off super cache or delete cached files, on your eSports/console/ archive I can see…

    7 years ago

  • Posted a reply to My blog seems to be hacked !!!, on the site WordPress Support Forums:
    @mrunal13 you could even export your posts from Tools - Export to an XML file.…

    7 years ago

  • Posted a reply to Another problem upgrading to 2.7, on the site WordPress Support Forums:
    sorry, i made the mistake, the file you get by clicking on latest.zip mentioned above…

    8 years ago

  • Posted a reply to Another problem upgrading to 2.7, on the site WordPress Support Forums:
    It says clearly it doesn't find wp-load.php which is in the distribution and should be…

    8 years ago

  • Posted a reply to Upgrading to 2.7 problem! Help!, on the site WordPress Support Forums:
    did you get about this bug in filezilla 3.1.5.1? see: http://webdesign.go41.de/news/wordpress-grafischer-editor-geht-nicht-wegen-filezilla-bug/ It didn't ftp quite…

    8 years ago

  • Posted a reply to 2.5 Visual Editor/TinyMCE problems, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem, visual editor not working anymore. I found out that after…

    8 years ago

  • Posted a reply to How to make feature post section disappear in next page, on the site WordPress Support Forums:
    If you didn't find a solution yet, I use this kind of code in index…

    8 years ago

  • Posted a reply to Limit the number of words in excerpt without plugins..., on the site WordPress Support Forums:
    Good, bechster, I used the_content_rss and substr(get_the_excerpt() with results, but always words got cut. Your…

    8 years ago