WordPress.org

Profiles

lolaso81

Profile picture of lolaso81
  • Member Since: February 20th, 2008
  • @lolaso81 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Can I change the page styling of my proof gallery?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. It will be a great idea to make PixProof use…

    2 years ago

  • Created a topic, Checking the plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin Not work, on the site WordPress Support Forums:
    can we have the old version in the meantime? :) Thanks great plug in

    2 years ago

  • Posted a reply to Supposed to also work for EXISTING images?, on the site WordPress Support Forums:
    It seems that is not working at my end either:( www.gustavourena.com

    2 years ago

  • Created a topic, Images does not get use, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Cleaning up duplicator files, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Player is not being displayed, on the site WordPress Support Forums:
    I got it to work. But now it says that can't find the file http://www.screencast.com/t/QADztoYTY1H…

    2 years ago

  • Posted a reply to Player is not being displayed, on the site WordPress Support Forums:
    Sure Here http://www.screencast.com/t/PX6tXMY07Ufp http://www.screencast.com/t/9nVTkIAq6JOu Thanks in advance

    2 years ago

  • Posted a reply to Player is not being displayed, on the site WordPress Support Forums:
    ok. I disable all plugins that has to do with playing audio and still....

    2 years ago

  • Posted a reply to Player is not being displayed, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Zubaka I still do see it working but the default wp player.... any thoughts?

    2 years ago

  • Posted a reply to Player is not being displayed, on the site WordPress Support Forums:
    Hello Zubaka For some reason the player is not appearing in my page. the only…

    2 years ago

  • Posted a reply to New Version Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums:
    To Momnt Hi Love your plug in but the new version it's giving me display…

    3 years ago

  • Posted a reply to Just updated to new version of Haiku, on the site WordPress Support Forums:
    The new version was breaking my design and didn't play at all so a reinstall…

    4 years ago

  • Posted a reply to Just updated to new version of Haiku, on the site WordPress Support Forums:
    Help. The old version just stop working and this is what shows. Try to use…

    4 years ago

  • Created a topic, DOES NOT WORK AT ALL, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Where can I find my API Key?, on the site WordPress Support Forums:
    this is only for blog onthe wordpress server. But what about blog hosted outside of…

    8 years ago